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Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  16/02/2017
Data da última atualização:  30/01/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  AZEVEDO, R. A.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; FURINI, P. M.; RUFINO, S. R.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; COELHO, S. G.
Afiliação:  R. A. Azevedo, UFMG; FERNANDA SAMARINI MACHADO, CNPGL; MARIANA MAGALHAES CAMPOS, CNPGL; P. M. Furini, UFMG; S. R. Rufino, UFMG; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL; THIERRY RIBEIRO TOMICH, CNPGL; S. G. Coelho, UFMG.
Título:  The effects of increasing amounts of milk replacer powder added to whole milk on feed intake and performance in dairy heifers.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  Journal of Dairy Science, v. 99, n. 10, p. 8018-8027, 2016.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The aim of this study was to evaluate the effects on feed intake, heifer performance, and health of increasing the total solids (TS) content of liquid feed (whole milk) by adding increasing amounts of milk replacer powder during the pre- and postweaning periods. Crossbred Holstein-Gyr heifers (n = 60) were assigned to 1 of 4 treatments (n = 15 per group), which consisted of different TS concentrations: 12.5, 15.0, 17.5, and 20.0% of liquid feed. Heifers received 6 L of liquid feed per day, divided into 2 equal meals (0800 and 1600 h) and provided in buckets, from 5 to 55 d of age. From 56 to 59 d of age, the total amount of liquid feed was reduced by half, maintaining only morning feedings. Heifers were weaned at 60 d and monitored until 90 d of age. Water and starter were provided ad libitum during the entire experiment. Corn silage was included in the diet during the postweaning period (70 d of age). Feed intake and health scores were evaluated daily. Body weight and body frame development were recorded weekly. Starting at 14 d, ruminal pH was measured every other week. Laboratory analysis determined that the actual TS contents of the liquid feed were 13.5, 16.1, 18.2, and 20.4%, for the proposed 12.5, 15.0, 17.5, and 20.0% TS treatments, respectively. The osmolality of liquid feed treatments was 265 to 533 mOsm/L. Intake of liquid feed was similar among treatments from 4 wk of age. During the preweaning period, starter intake, fecal score, and days with diarrhea were simi... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Calf.
Thesagro:  Performance.
Thesaurus Nal:  osmolality; total solids.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGL23327 - 1UPCAP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoFURINI, P. M. Desenvolvimento da glândula mamária de bezerras mestiças aleitadas com diferentes concentrações de sólidos na dieta líquida. 2016. 46 f. Dissertação (Mestrado em Zootecnia) - Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, MG. Coorientadores: Bruno Campos de Carvalho, Embrapa Gado de Leite; Fernanda Samarini Machado, Embrapa Gado de Leite.
Tipo: Orientação de Tese de Pós-Graduação
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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2.Imagem marcado/desmarcadoFURINI, P. M.; SANTOS, G. B.; AZEVEDO, R. A.; RUFINO, S. R. de A.; CARVALHO, B. C. de; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; COELHO, S. G. Avaliação do desenvolvimento da glândula mamária de bezerras mestiças leiteiras até os 90 dias de idade por meio de ultrassonografia. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 13., 2015, Porto Alegre. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2015. 4 p.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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3.Imagem marcado/desmarcadoAZEVEDO, R. A. de; COELHO, S. G.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; RUFINO, S. R. de A.; FURINI, P. M. Alimentação de bezerras leiteiras. [Juiz de Fora]: Embrapa / Escola de Veterinária da UFMG, 2014. 1 fôlder.
Tipo: Folder/Folheto/Cartilha
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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4.Imagem marcado/desmarcadoAZEVEDO, R. A.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; FURINI, P. M.; RUFINO, S. R.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; COELHO, S. G. The effects of increasing amounts of milk replacer powder added to whole milk on feed intake and performance in dairy heifers. Journal of Dairy Science, v. 99, n. 10, p. 8018-8027, 2016.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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5.Imagem marcado/desmarcadoRUFINO, S. R. de A.; AZEVEDO, R. A. de; FURINI, P. M.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; COELHO, S. G. Manejo inicial de bezerras leiteiras: colostro e cura de umbigo. [Juiz de Fora]: Embrapa / Escola de Veterinária da UFMG, 2014. 1 fôlder.
Tipo: Folder/Folheto/Cartilha
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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6.Imagem marcado/desmarcadoFURINI, P. M.; AZEVEDO, R. A. de; RUFINO, S. R. de A.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; COELHO, S. G. Manejo sanitário de bezerras leiteiras [Juiz de Fora]: Embrapa / Escola de Veterinária da UFMG, 2014. 1 fôlder.
Tipo: Folder/Folheto/Cartilha
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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7.Imagem marcado/desmarcadoRUFINO, S. R. DE A.; AZEVEDO, R. A. DE; FURINI, P. M.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; PIRES, M. de F. A.; LIMA, J. A. M.; COELHO, S. G. Behavior of dairy heifers after increasing the amounts of milk replacer powder added to whole milk. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 54, e00181, 2019. 8 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Unidades Centrais.
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8.Imagem marcado/desmarcadoFURINI, P. M.; AZEVEDO, R. A.; RUFINO, S. R.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; CARVALHO, B. C. de; SANTOS, G. B.; COELHO, S. G. The effects of increasing amounts of milk replacer powder added to whole milk on mammary gland measurements using ultrasound in dairy heifers. Journal of Dairy Science, v. 101, p. 767-773, 2017.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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9.Imagem marcado/desmarcadoAZEVEDO, R. A.; RUFINO, S. R. de A.; FURINI, P. M.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; MARTINS, P. C.; LEÃO, A. E.; LANA, A. M. Q.; COELHO, S. G. Increase in total solids of whole milk and its effects on development of dairy calves. In: ADSA ASAS JOINT ANNUAL MEETING, 2015, Orlando. Proceedings... Orlando: ADSA: ASAS, 2015.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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10.Imagem marcado/desmarcadoAZEVEDO, R. A. de; FURINI, P. M.; RUFINO, S. R. de A.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; LEÃO, A. E.; MARTINS, P. C.; LANA, A. M. Q.; COELHO, S. G. Increase in total solids of whole milk and its effects on development in postweanig calves In: ADSA ASAS JOINT ANNUAL MEETING, 2015, Orlando. Proceedings... Orlando: ADSA: ASAS, 2015.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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