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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  15/03/2017
Data da última atualização:  15/03/2017
Autoria:  FUJIHARA, T.; TASAKI, I.
Título:  The effect of dietary casein level on the concentration of plasma amino acids in goats sustained by abomasal feeding.
Ano de publicação:  1980
Fonte/Imprenta:  The Japanese Journal of Veterinary Science v. 51, n. 5, p. 352-359, May, 1980.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Using goats sustained solely by abomasal feeding, the effect of increased protein intake on the concentrations of amino acids in the plasma of jugular blood was investigated. Casein was used as the sole source of dietary protein at levels of 0, 10, 15 and 20%. The concentrations of most of the free amino acids in the plasma were significantly lower when goats were given a casein-free diet than when they were fed casein-containing diets. The plasma glycine level was significantly higher when the goats were fed a casein-free diet than when fed casein-containing diets. The concentration of total amino acids in the plasma tended to increase in response to the dietary casein level although there was no significant effect. The total concentration of essential amino acids in the plasma was significantly higher in the 20% casein diet feeding than in the feeding of diets containing 10% and 15% casein and the ratio of essential to non-essential amino acid concentrations was significantly higher in the feeding of 20% casein diet than in the other feeding. Of the essential amino acids in blood plasma, the concentrations of branched-chain amino acids were significantly increased with an increase in dietary casein level. The proportions of branched-chain amino acids in essential amino acids were gradually increased with an increase of dietary casein level. The ratio of glycine to valine was altered markedly and the ratio of glycine to branched-chain amino acids was changed with ... Mostrar Tudo
Thesagro:  Abomaso; Alimento para animal; Aminoácido; Caprino; Caseína; Concentrado proteíco; Nutrição animal; Suplemento proteíco.
Thesaurus Nal:  Amino acids; Animal feeding; Animal nutrition; Casein; Concentrates; Feed supplements; Goats.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC33135 - 1ADDAP - PP
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
Data corrente:  22/09/2014
Data da última atualização:  22/09/2014
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  ROSA, A. J. de M.; MOREIRA, J. R.
Afiliação:  ARTUR JORDAO DE MAGALHAES ROSA, CPAC; JOSE ROBERTO DE ALENCAR MOREIRA, CENARGEN.
Título:  Mecanismos de evolução.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: MOREIRA, J. R.; MEDEIROS, M. B. de (Ed.). O legado de Darwin e a pesquisa agropecuária. Brasília, DF: Embrapa, 2014.
Páginas:  p. 93-132
Idioma:  Português
Notas:  Unidade responsável pelo conteúdo: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
Palavras-Chave:  Teoria da evolução.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CENARGEN35531 - 1UPCPL - PP630.5M872l
CPAC34128 - 1UPCPL - PP630.5M838l2014.042
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