|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
23/08/2012 |
Data da última atualização: |
23/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FELBERG, I.; FARAH, A.; CALADO, V.; TOCI, A.; GODOY, R. L. O.; PACHECO, S.; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; DONANGELO, C. M. |
Afiliação: |
ILANA FELBERG, CTAA; ADRIANA FARAH, UFRJ; VERÔNICA CALADO, UFRJ; ALINE TOCI, UFRJ; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA; SIDNEY PACHECO, CTAA; ROSEMAR ANTONIASSI, CTAA; SIDINEA CORDEIRO DE FREITAS, CTAA; CARMEN M. DONANGELO, UFRJ/UNIVERSIDAD DE LA REPÚBLICA, MONTEVIDEO. |
Título: |
Instant soy coffee beverage: chemical stability and bioactive compounds during storage. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Compostos bioativos. |
Thesagro: |
Bebida; Café; Soja. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/64836/1/2012-075.pdf
|
Marc: |
LEADER 00894nam a2200241 a 4500 001 1932024 005 2016-02-23 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFELBERG, I. 245 $aInstant soy coffee beverage$bchemical stability and bioactive compounds during storage. 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.$c2012 650 $aBebida 650 $aCafé 650 $aSoja 653 $aCompostos bioativos 700 1 $aFARAH, A. 700 1 $aCALADO, V. 700 1 $aTOCI, A. 700 1 $aGODOY, R. L. O. 700 1 $aPACHECO, S. 700 1 $aANTONIASSI, R. 700 1 $aFREITAS, S. C. de 700 1 $aDONANGELO, C. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 8 | |
1. | | GRAÇA, J. P. da; PARPINELLI, R. S.; COTRIM, G.; TOLEDO, V. D.; GAZZONI, D. L.; ZOCOLO, G.; CAMPO, C. B. Floral Anthocyanins in Soybean Cultivars: Detection and Differentiation by Using Uplc-Hrms Strategies. In: SETAC LATIN AMERICA BIENNIAL MEETING, 14., 2021. Latin America, diversity of knowledge for a sustainable future: abstract book. Pensacola: SETAC, 2021. Virtual. p. 8.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
2. | | GRAÇA, J. P. da; PARPINELLI, R. S.; COTRIM, G.; TOLEDO, V. D.; GAZZONI, D. L.; ZOCOLO, G.; CAMPO, C. B. Floral Anthocyanins in Soybean Cultivars: Detection and Differentiation by Using Uplc-Hrms Strategies. In: SETAC LATIN AMERICA BIENNIAL MEETING, 14., 2021. Latin America, diversity of knowledge for a sustainable future: abstract book. Pensacola: SETAC, 2021. Virtual. p. 8.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
3. | | GAZZONI, D. L.; BARATEIRO, J. V.; CAMPO, C. B.; ZOCOLO, G.; GRAÇA, J. P. da; PARPINELLI, R. S. Supplemental Pollination by Apis mellifera Increased Soybean Yield in Brazil. In: SETAC LATIN AMERICA BIENNIAL MEETING, 14., 2021. Latin America, diversity of knowledge for a sustainable future: abstract book. Pensacola: SETAC, 2021. Virtual. p. 7.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
4. | | GAZZONI, D. L.; PEREIRA, H. L.; CAMPO, C. B.; G. ZOCOLO, J. P. da G.; PARPINELLI, R. S. Soybean Yields Are Incremented Close to a Repository of Native and Managed Bees. In: SETAC LATIN AMERICA BIENNIAL MEETING, 14., 2021. Latin America, diversity of knowledge for a sustainable future: abstract book. Pensacola: SETAC, 2021. Evento virtual. p. 6-7. Grafia correta: HOFFMANN-CAMPO, C. B.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
5. | | COTRIM, G. S.; TOYAMA, K. S. F.; PARPINELLI, R. S.; TOLEDO, V. A. A.; HOFFMANN-CAMPO, C. B.; GAZZONI, D. L.; NUNES, E. de O. Desafio e implementação da coleta de néctar de flores de soja em campo. In: JORNADA ACADÊMICA DA EMBRAPA SOJA, 13., 2018, Londrina. Resumos expandidos... Londrina: Embrapa Soja, 2018. p. 108-114.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
6. | | PARPINELLI, R. S.; GRAÇA, J. P. da; SILVA, L. M.; MARTINS, R. M.; COTRIM, G.; TOLEDO, V. D.; CAMPO, C. B.; ZOCOLO, G.; GAZZONI, D. L. Monitoring Nectar Sugar in Nectaries During the Day and Night Periods of Soybean Flowers. In: SETAC LATIN AMERICA BIENNIAL MEETING, 14., 2021. Latin America, diversity of knowledge for a sustainable future: abstract book. Pensacola: SETAC, 2021. Virtual. p. 8.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
7. | | GAZZONI, D. L.; BARATEIRO, J. V.; SANTOS, P. R.; CAMPO, C. B.; ZOCOLO, G.; GRAÇA, J. P. da; PARPINELLI, R. S. Soybean Yield Does Not Increase Due to Supplemental Pollination on Low Yield Potential Conditions. In: SETAC LATIN AMERICA BIENNIAL MEETING, 14., 2021. Latin America, diversity of knowledge for a sustainable future: abstract book. Pensacola: SETAC, 2021. Virtual. p. 7.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
8. | | CAMPO, C. B.; ARIAS, C. A.; LOPES, I. O.; GAZZONI, D. L.; ZOCOLO, G.; GRAÇA, J. P. da; PARPINELLI, R. S.; MORAES, J. S.; COTRIM, G.; SANTOS, G. dos. Integration of Production Systems With Environmental Service of Pollination: The Role of Stink Bugs' Tolerant Soybean Cultivars. In: SETAC LATIN AMERICA BIENNIAL MEETING, 14., 2021. Latin America, diversity of knowledge for a sustainable future: abstract book. Pensacola: SETAC, 2021. Virtual. p. 7-8.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| |
Registros recuperados : 8 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|