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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  03/09/2013
Data da última atualização:  03/09/2013
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  GURAK, P. D.; DELIZA, R.; CABRAL, L. M. C.; ROCHA-LEÃO, M. H.; FREITAS, D. de G. C.
Afiliação:  POLIANA DEYSE GURAK, UFRJ/UFRGS; ROSIRES DELIZA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; MARIA HELENA MIGUEZ DA ROCHA-LEÃO, UFRJ; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA.
Título:  Concentrated grape juice by reverse osmosis following a consumer-driven approach.
Ano de publicação:  2013
Fonte/Imprenta:  Agro Food Industry Hi-Tech, v. 24, n. 3, p. 37-40, May/Jun. 2013.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This study aimed to evaluate the consumer acceptance of grape juice concentrated by reverse osmosis at 60 bar and 50°C. The concentrated juice was diluted and sweetened using just-about-right scale determined by consumers. The principal component analysis showed similarities between the reconstituted grape juice previously concentrated by reverse osmosis and the integral grape juice, which confirmed the potential of reverse osmosis process. The pre-concentration of grape juice by reverse osmosis tested in this study had a positive result due to the maintenance of the sensory characteristics of the grape juice.
Palavras-Chave:  Aceitação; Processo de separação por membranas.
Thesagro:  Consumidor.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA11876 - 1UPCAP - PP2013/0622013.00062
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  22/01/2015
Data da última atualização:  24/03/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 2
Autoria:  BAILEY, J. C.; TEDESCHI, L. O.; MENDES, E. D. M.; SAWYER, J. E.; CARSTENS, G. E.
Afiliação:  J. C. BAILEY, Department of Animal Science, Texas A&M University, College Station; L.O.TEDESCHI, Department of Animal Science, Texas A&M University, College Station; EGLEU DIOMEDES MARINHO MENDES, CPAP; J. E. SAWYER, Department of Animal Science, Texas A&M University, College Station; G. E. CARSTENS, Department of Animal Science, Texas A&M University, College Station.
Título:  Technical note: evaluation of bimodal distribution models to determine meal criterion in heifers fed a high-grain diet.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  Journal of Animal Science, v. 90, n. 8, p. 2750-2753, aug. 2012.
DOI:  10.2527/jas2011-4634
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Meals are clusters of feedbunk visit (BV) events that are differentiated from the next meal by a nonfeeding interval that is longer compared with the nonfeeding intervals within a meal. The longest nonfeeding interval considered to be part of a meal is defi ned as the meal criterion. The objective of this study was to determine which combination of 2 probability density functions [(PDF): Gaussian normal (G), Weibull (W), Log-Normal, Gamma, and Gumbel] used in a bimodal distribution model had the best fit of nonfeeding interval data collected in beef heifers. Feeding behavior traits (572,627 total BV events) were measured in 119 heifers fed a high-grain diet (3.08 Mcal ME/kg DM), using a GrowSafe system for 66 d. The frequency and duration of BV events averaged 75 ± 15 events/d and 73.0 ± 22.3 min/d, respectively. The bimodal PDF combinations were fi tted to the log10-transformed interval lengths between BV events for each animal, using R mixdist package (2.13). The Akaike Information Criterion (AIC) was used to assess goodness of fi t of the 25 bimodal PDF combinations. The PDF model with the least AIC value was selected as the best fi t for each individual. A x2 analysis of the selected best PDF distribution across individuals revealed that 78.2% of the heifers best fi t were G-W or W-W PDF models. The likelihood probability estimates were calculated from the average AIC deviation of each model from the standard G-G model. The G-W likelihood probability estimate was greater... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Meal criterion.
Thesagro:  Bovino; Gado; Nutrição animal.
Thesaurus NAL:  beef cattle; feeding behavior.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAP59235 - 1UPCAP - PPSP1803118031
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