Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
04/08/2010 |
Data da última atualização: |
23/09/2023 |
Autoria: |
FREEDLAND, R. A.; BRIGGS, S. |
Título: |
A biochemical approach to nutrition. |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
London: Chapman and Hall, 1977. |
Páginas: |
63 p. |
Série: |
(Outline Studies in Biology). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Energy and basal metabolism. Regulation of enzyme activity. Carbohydrates. Lipids and fatty acids. Protein and amino acids. Vitamins. Diet and hormone interactions. Application of knowledge. |
Thesagro: |
Bioquímica; Carboidrato; Dieta; Energia; Enzima; Lipídio; Metabolismo; Nutrição; Proteína; Vitamina. |
Categoria do assunto: |
W Química e Física |
Marc: |
LEADER 00813nam a2200265 a 4500 001 1859245 005 2023-09-23 008 1977 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aFREEDLAND, R. A. 245 $aA biochemical approach to nutrition. 260 $aLondon: Chapman and Hall$c1977 300 $a63 p. 490 $a(Outline Studies in Biology). 520 $aEnergy and basal metabolism. Regulation of enzyme activity. Carbohydrates. Lipids and fatty acids. Protein and amino acids. Vitamins. Diet and hormone interactions. Application of knowledge. 650 $aBioquímica 650 $aCarboidrato 650 $aDieta 650 $aEnergia 650 $aEnzima 650 $aLipídio 650 $aMetabolismo 650 $aNutrição 650 $aProteína 650 $aVitamina 700 1 $aBRIGGS, S.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |