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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
05/02/2001 |
Data da última atualização: |
05/02/2001 |
Autoria: |
FRANCIS, F. J.; CLYDESDALE, F. M. |
Título: |
Food calorimety: theory and applications. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
Westport, Connecticut: Avi Publishing, 1975. |
Páginas: |
477p. |
ISBN: |
0-87055-183-3 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The nature of light. The nature of color. color solids. How the wye color: anatomy of vision, physchology of vision. Color measurement by the addition of colored lights. Mathematical specification of color in three-dimensional space and the standard observer. Development on the ci system Transmission-reflection spectrophotometry and tristmulus colorimetry. Cristimulus colorimeters. Spectrophotometry and goniophotometry. Visual colormeters. Wide-range spectrophotometry. Color scales. Color differences. Color tolerances. Kubelka-munk colorante layer concept. Sample presentation/physical attributes which influence color measurement. Tomatoes and tomato producs. Orange vegetables. green vegetables. Cranberry products. Citrus products. Potato products.. Cereal products. The chemistry of meat color. The measurement of meat color. Tuna. Salmon. Sugar. beer. Wine. Tea and coffee. Caramel coloring. Egg yolks. Fats ond oils. Dairy products, cocooa, chocalte, peanut butter. App;les, peaches, cherries, strawberies, watermelons,. honey, maple syrup, sugar syrups and molasses. Contuinuous color measurement.. Computer programs |
Palavras-Chave: |
Tecnologia de alimentos. |
Thesagro: |
Calorimetria. |
Thesaurus Nal: |
colorimetry; food technology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
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URL |
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Registros recuperados : 744 | |
144. | | CRUZ, J. L.; SOUZA FILHO, L. F. da S.; COELHO, E. F.; SOUZA, N. C. Efeito da salinidade sobre o crescimento do mamoeiro. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 20.; ANNUAL MEETING OF THE INTERAMERICAN SOCIETY FOR TROPICAL HORTICULTURE, 54., 2008, Vitória. Frutas para todos: estratégias, tecnologias e visão sustentável: anais. Vitória: INCAPER: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2008.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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148. | | VELLAME, L. M.; COELHO FILHO, M. A.; PAZ, V. P. da S.; COELHO, E. F. Gradientes térmicos naturais na estimativa do fluxo de seiva pelo método Granier. Revista Caatinga, Mossoró, v. 24, n. 1, p. 116-122, jan.-mar., 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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151. | | DONATO, S. L. R.; COELHO, E. F.; MARQUES, P. R. R.; ARANTES, A. DE M. Considerações ecológicas, fisiológicas e de manejo. In: FERREIRA, C. F.; SILVA, S. de O. e; AMORIM, E. P.; SEREJO, J. A. dos S. (Ed.). O agronegócio da banana. Brasília, DF: Embrapa, 2016. 47-110 il.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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156. | | SOUSA, V. F. de; COELHO, E. F.; BASTOS, E. A.; FOLEGATTI, M. V.; FRIZZONE, J. A. Doses de nitrogenio e potassio por fertirrigacao na produtividade do meloeiro. In: BALBUENA, R.H.; BENEZ, S.H.; JORAJURIA, D. Avances en el manejo del suelo y agua en la ingenieria rural latinoamericana. La Plata, Argentina: EUNLP, 1998. p.195-200.Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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158. | | ARAUJO, R. T. M.; COELHO, E. F.; OLIVEIRA, B. R.; BOA SORTE, R. A. Crescimento e produção da bananeira cultivar Grand Naine sob regulação do déficit de irrigação. In: JORNADA CIENTÍFICA EMBRAPA MANDIOCA E FRUTICULTURA, 8., 2014, Cruz das Almas, Ba. Pesquisa: despertando mentes para a inovação e transformando o futuro: [anais]. Cruz das Almas, BA, Embrapa Mandioca e Fruticultura, 2014.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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159. | | PEDREIRA, F.; COELHO, E. F.; SANTOS, D. L.; BATISTA, L. dos S. Crescimento e produção da bananeira, cultivar Princesa, sob regulação do déficit de irrigação em lisimetros de percolação. In: JORNADA CIENTÍFICA EMBRAPA MANDIOCA E FRUTICULTURA, 8., 2014, Cruz das Almas, Ba. Pesquisa: despertando mentes para a inovação e transformando o futuro: [anais]. Cruz das Almas, BA, Embrapa Mandioca e Fruticultura, 2014.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
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Registros recuperados : 744 | |
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