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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, M. T.; PEREZ, D. V.; FEITOSA, R. C.; WASSERMAN, J. C. Separation of Escherichia coli from natural samples for identification of sources and microcosm inoculation. Brazilian Journal Of Microbiology, v. 51, p. 2015-2020, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCARNEIRO, M. T.; PEREZ, D. V.; FEITOSA, R. C.; MACENA, L. G. P.; MIAGOSTOVICH, M. P.; WASSERMAN, J. C. Escherichia coli capacity to repopulate microcosms under osmotic/U.V. synergic stress in tropical waters. Current Microbiology, v. 78, n. 2, p. 756-764, Feb. 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  21/08/2003
Data da última atualização:  24/02/2010
Autoria:  FIRMINO, A.; RIUL JUNIOR, A.; VENÂNCIO, E. C.; FONSECA, F.; MATTOSO, L. H.
Afiliação:  Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP.
Título:  Development of taste sensors using natural polymers for evaluation and classification of coffees
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  In: MATTOSO, L. H. C.; LEÃO, A.; FROLLINI, E. (Ed.). Natural polymers and compósites IV. [São Carlos: EMBRAPA: USP; S.l.: UNESP, 2002]. 4 f. 1 CD-ROM.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The development of a taste sensor was based on the global selectivity concept in which the global response of the sensor was used in the analysis and identification of samples, rather than the detection of individual chemical species present in liquid systems. We show here that self-assembled artifical membranes of poy(o-ethoxyaniline) with sulfonated lignin can be satisfactorily used in the distinction of four brands of coffee using AC measurements.
Palavras-Chave:  Polímero; Polymer membrane; Self-assembly; Sulfonated lignin; Taste sensor.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA7964 - 1UPCSP - --PROCI-02.001082002.00108
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