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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
30/11/2020 |
Data da última atualização: |
30/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, L. R, da; FIGUEIREDO, A. R. de; OLIVEIRA, M. M. T. de; FARIA, T. R. B.; ROSA, R. C. C.; MORAIS, L. A. S. de. |
Afiliação: |
Leirson Rodrigues da Silva, UFRRJ; Ana Rosa de Figueiredo, UFRRJ; Milena Maria Tomaz de Oliveira, UFC; Thayane Rabelo Braga Faria, UFC; RAUL CASTRO CARRIELLO ROSA, CNPAB; LILIA APARECIDA SALGADO DE MORAIS, CNPAB. |
Título: |
Compostos bioativos e capacidade antioxidante das folhas de louro (Laurus nobilis L.). |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE INOVAÇÃO E TECNOLOGIA NA GASTRONOMIA E CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 2020, Fortaleza. Inovação e tecnologia na gastronomia: anais. Fortaleza: Universidade Federal do Ceará, 2020 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Ácido ascórbico. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 00708nam a2200169 a 4500 001 2127350 005 2020-11-30 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, L. R, da 245 $aCompostos bioativos e capacidade antioxidante das folhas de louro (Laurus nobilis L.).$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE INOVAÇÃO E TECNOLOGIA NA GASTRONOMIA E CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 2020, Fortaleza. Inovação e tecnologia na gastronomia: anais. Fortaleza: Universidade Federal do Ceará$c2020 653 $aÁcido ascórbico 700 1 $aFIGUEIREDO, A. R. de 700 1 $aOLIVEIRA, M. M. T. de 700 1 $aFARIA, T. R. B. 700 1 $aROSA, R. C. C. 700 1 $aMORAIS, L. A. S. de
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
04/11/2013 |
Data da última atualização: |
22/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ABREU, U. G. P. de; FASIABEN, M. do C. R.; GREGO, C. R.; GOMES, E. G.; ALMEIDA, M. M. T. B.; OLIVEIRA, O. C. |
Afiliação: |
URBANO GOMES PINTO DE ABREU, CPAP; MARIA DO CARMO RAMOS FASIABEN, CNPTIA; CELIA REGINA GREGO, CNPM; ELIANE GONCALVES GOMES, SGE; IBGE; IBGE. |
Título: |
Typology of stocking rate to grazing systems for beef cattle in the Brazilian biomes. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: JORNADA NESPRO, 8.; SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE SISTEMAS DE PRODUÇÃO DE BOVINOS DE CORTE, 1., 2013, Porto Alegre. A vez da inovação na pecuária de corte: livro de resumos. Rio de Janeiro: IBGE, 2013. |
Páginas: |
p. 47. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo n. 40. Nespro. |
Conteúdo: |
In Brazil, beef cattle are raised in predominantly extensive systems. The feeding base is represented by native and/or cultivated pastures. The latter may be in a well conserved state or may present some degree of degradation. The amount of animals per hectare, supported by the pasture by each time unit, is basically related to the pasture production. There is interaction between quality and production, and changes in these parameters are strongly affected by the stocking rate. Therefore the adjustment in the stocking rate is the most important management factor and the main determinant of animal production and pasture composition. |
Palavras-Chave: |
Análise multivariada; Bovino de corte; Tipologia. |
Thesagro: |
Estatística; Pastagem. |
Thesaurus NAL: |
Beef cattle; Land use; Multivariate analysis; Statistics. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/91882/1/typology.pdf
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Marc: |
LEADER 01657nam a2200301 a 4500 001 1970218 005 2020-01-22 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aABREU, U. G. P. de 245 $aTypology of stocking rate to grazing systems for beef cattle in the Brazilian biomes.$h[electronic resource] 260 $aIn: JORNADA NESPRO, 8.; SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE SISTEMAS DE PRODUÇÃO DE BOVINOS DE CORTE, 1., 2013, Porto Alegre. A vez da inovação na pecuária de corte: livro de resumos. Rio de Janeiro: IBGE$c2013 300 $ap. 47. 500 $aResumo n. 40. Nespro. 520 $aIn Brazil, beef cattle are raised in predominantly extensive systems. The feeding base is represented by native and/or cultivated pastures. The latter may be in a well conserved state or may present some degree of degradation. The amount of animals per hectare, supported by the pasture by each time unit, is basically related to the pasture production. There is interaction between quality and production, and changes in these parameters are strongly affected by the stocking rate. Therefore the adjustment in the stocking rate is the most important management factor and the main determinant of animal production and pasture composition. 650 $aBeef cattle 650 $aLand use 650 $aMultivariate analysis 650 $aStatistics 650 $aEstatística 650 $aPastagem 653 $aAnálise multivariada 653 $aBovino de corte 653 $aTipologia 700 1 $aFASIABEN, M. do C. R. 700 1 $aGREGO, C. R. 700 1 $aGOMES, E. G. 700 1 $aALMEIDA, M. M. T. B. 700 1 $aOLIVEIRA, O. C
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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