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Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  17/04/2019
Data da última atualização:  24/01/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  CHAGAS, J. C. C.; FERREIRA, M. A.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; SILVA, L. C.; FACIOLA, A.; MARCONDES, M. I.
Afiliação:  J. C. C. Chagas, Universidade Federal Rural de Pernambuco; M. A. Ferreira, Universidade Federal Rural de Pernambuco; MARIANA MAGALHAES CAMPOS, CNPGL; FERNANDA SAMARINI MACHADO, CNPGL; L. C. Silva, UFV; A. Faciola, University of Florida, Gainesville, FL; M. I. Marcondes, UFV.
Título:  Energy and protein requirements of crossbred Holstein x Gyr calves fed commercial milk replacer and amino acid supplement.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Animal Production Science, v. 59, n. 5, p. 879-886, 2019.
DOI:  10.1071/AN17562
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract. This experiment aimed to estimate the energy and protein requirements for Holstein · Gyr calves up to 60 days of age fed with milk replacer and amino acid supplement. Fifty male calves were used, of which seven were randomly allocated into the reference group and slaughtered at 8 days of age, seven were randomly allocated into the maintenance group slaughtered at 30 days of age, and the 36 remaining calves were included in the experiment at 8 days of age and randomly supplied with four dietary methionine+cysteine: lysine ratios (RMCL; 44%, 48%, 52%, and 56%) through amino acid supplement added as 1 kg/day of milk replacer reconstituted at 13.8% of dry matter. Different RMCL were tested for the models, and there were no significant effects on energy and protein requirements. The net energy requirement for maintenance was 75.2 kcal/empty bodyweight (EBW)0.75.day, with an energy use efficiency for maintenance of 67.38%. The prediction equation of net energy requirement for gain (Mcal/day) was energy retained = 0.0879 · EBW0.75 · empty bodyweight gain (EBWG)0.7580, with an energy use efficiency for gain of 47.57%. The estimated requirements for metabolisable protein for maintenance were 4.83 g/EBW0.75.day. The estimated equation for net protein requirements for gain (g/day) was NPg = EBWG · 246.73 · EBW?0.1204, with a protein use efficiency for gain of 71.55%. The estimated requirements for energy and proteins were greater than the values reported for calves fed with m... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Comparative slaughter; Energy use efficiency; Pre-weaning calves.
Thesaurus Nal:  Body composition.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGL24613 - 1UPCAP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoMARIZ, L.; SANTOS, S. A.; PRADOS, L. F.; AMARAL, P. de M.; ZANETTI, D.; MENEZES, G. C. de C.; VALADARES FILHO, S.; FACIOLA, A.; PEREIRA, L. G. R. Enteric methane emissions in cattle fed diets containing sugar cane of corn silage In: ADSA ASAS JOINT ANNUAL MEETING, 2015, Orlando. Proceedings... Orlando: ADSA: ASAS, 2015.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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2.Imagem marcado/desmarcadoCHAGAS, J. C. C.; FERREIRA, M. A.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; SILVA, L. C.; FACIOLA, A.; MARCONDES, M. I. Energy and protein requirements of crossbred Holstein x Gyr calves fed commercial milk replacer and amino acid supplement. Animal Production Science, v. 59, n. 5, p. 879-886, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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3.Imagem marcado/desmarcadoCHAGAS, J. C. C.; FERREIRA, M. A.; FACIOLA, A. P.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; ENTJES, M. R.; DONZELE, J. L.; MARCONDES, M. I. Effects of methionine plus cysteine inclusion on performance and body composition of liquid-fed crossbred calves fed a commercial milk replacer and no starter feed. Journal of Dairy Science, v. 101, n. 7, p. 6055-6065, 2018.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.
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4.Imagem marcado/desmarcadoCOSTA, H.; SALIBA, E.; GALVANI, D. B.; BOMFIM, M. A. D.; LANA, A. M.; BORGES, A. L.; LANDIM, A.; FACIOLA, A. Effects of zinc sulfate or propylene glycol on intake, digestibility, and forage selection by grazing sheep in a semi-arid region during the rainy season. Animals, v. 9, n. 11, E867, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.
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5.Imagem marcado/desmarcadoLOBO, R. R.; CORREIA, B. S. B.; PEÑA-BERMÚDEZ, Y. A.; VINCENZI, R.; SILVA, C. M. da; PANOSSO, L. L.; COLNAGO, L. A.; CARDOSO, D. R.; BERNDT, A.; PINHEIRO, R. S. B.; BUENO, I. C. da S.; FACIOLA, A. P. Effects of dietary inclusion of yerba mate (Ilex paraguariensis) extract on lamb muscle metabolomics and physicochemical properties in meat. Journal of Animal Science, v. 99, n. 9, 2021. 1-14
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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6.Imagem marcado/desmarcadoLOBO, R. R.; VINCENZI, R.; ROJAS-MORENO, D. A.; LOBO, A. A. G.; SILVA, C. M. da; BENETEL JUNIOR, V.; GHUSSN, L. R.; MUFALO, V. C.; BERNDT, A.; GALLO, S. B.; PINHEIRO, R. S. B.; BUENO, I. C. da S.; FACIOLA, A. P. Inclusion of Yerba Mate (Ilex paraguariensis) extract in the diet of growing lambs: effects on blood parameters, animal performance, and carcass traits . Animals, v. 10, n. 961, jun. 2020. 14 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.
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7.Imagem marcado/desmarcadoLOBO, R. R.; CORREIA, B. S. B.; PEÑA-BERMÚDEZ, Y. A.; VINCENZI, R.; SILVA, C. M. da; PANOSSO, L. L.; CERIBELI, C.; COLNAGO, L. A.; CARDOSO, D. R.; BERNDT, A.; PINHEIRO, R. S. B.; BUENO, I. C. da S.; FACIOLA, A. P. Effects of dietary inclusion of yerba mate (Ilex paraguariensis) extract on lamb muscle metabolomics and physicochemical properties in meat. Journal of Animal Science, v. 99, n. 9, 2021. 1-14
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.
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