Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
23/04/1992 |
Data da última atualização: |
13/04/2005 |
Autoria: |
DUNKELBERGER, J. E.; SUMMERFORD, D. H.; HUFFMAN, D. L.; EGBERT, W. R. |
Título: |
Consumer response to a new lean ground beef product: results from a home-use comparative test of AU Lean. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
[S.l.]: Auburn University, 1991. |
Páginas: |
58p. |
Série: |
(Auburn University. Alabama Agricultural Experiment Station. Bulletin, 612). |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Carne magra; Carne moida; Lean Ground beef. |
Thesagro: |
Nutrição. |
Thesaurus Nal: |
nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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