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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
14/08/2017 |
Data da última atualização: |
03/11/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
DALL'AGNOL, A. |
Afiliação: |
AMELIO DALL AGNOL, CNPSO. |
Título: |
Índia no horizonte do agronegócio brasileiro. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
A Granja, Porto Alegre, v. 73, n. 823, p. 50-53, jul. 2017. |
ISSN: |
0367-505X |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Agronegócio; Economia agrícola. |
Thesaurus Nal: |
Agribusiness. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
Marc: |
LEADER 00456naa a2200157 a 4500 001 2074017 005 2017-11-03 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0367-505X 100 1 $aDALL'AGNOL, A. 245 $aÍndia no horizonte do agronegócio brasileiro.$h[electronic resource] 260 $c2017 650 $aAgribusiness 650 $aAgronegócio 650 $aEconomia agrícola 773 $tA Granja, Porto Alegre$gv. 73, n. 823, p. 50-53, jul. 2017.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
18/02/2008 |
Data da última atualização: |
18/02/2008 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Circulação/Nível: |
-- - -- |
Autoria: |
COSTA, M. G. C.; MENDES, A. F. S.; CIDADE, L. C.; SOARES FILHO, W. dos S.; OTONI, W. C.; MOORE, G. A. |
Afiliação: |
Marcio G. C. Costa, UCSC; Amanda F. S. Mendes, UCSC; Luciana C. Cidade, UCSC; Walter dos Santos Soares-Filho, CNPMF; Wagner C. Otoni, UFV; Gloria A. Moore, UFL. |
Título: |
Towards metabolic engineering of carotenoid content in sweet-orange (Citrus sinensis (L.) Osb.). |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: XU, Z.; LI, J.; XUE, Y.; YANG, W. (Ed.). Biotechnology and sustainable agriculture 2006 and beyond. Heidelberg: Springer, 2007. p. 223-225. |
ISBN: |
978-1-4020-6635-1 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição do Proceedings of the 11th IAPTC&B Congress, Beijing, ago. 2006. |
Conteúdo: |
Plants have a remarkable array of biosynthetic pathways, of which many synthesize products of secondary metabolism with biotechnological and health-related importance. One of these, known as carotenoid biosynthetic pathway, leads to biosynthesis of healthpromoting compounds (i.e., beta-carotene, lycopene, lutein, zeaxanthin) which reduce the onset of chronic disease states, such as cancer, macular degeneration and cardiovascular disease. In addition, all the carotenoid species that contain a beta-ring can be converted to retinol and, thus, are precursors of vitamin A. These properties have led to intensive efforts to alter and elevate such isoprenoids in food crops (Taylor and Ramsay, 2005). |
Thesaurus NAL: |
carotenoids; Citrus. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01502naa a2200229 a 4500 001 1650822 005 2008-02-18 008 2007 bl --- 0-- u #d 020 $a978-1-4020-6635-1 100 1 $aCOSTA, M. G. C. 245 $aTowards metabolic engineering of carotenoid content in sweet-orange (Citrus sinensis (L.) Osb.). 260 $c2007 500 $aEdição do Proceedings of the 11th IAPTC&B Congress, Beijing, ago. 2006. 520 $aPlants have a remarkable array of biosynthetic pathways, of which many synthesize products of secondary metabolism with biotechnological and health-related importance. One of these, known as carotenoid biosynthetic pathway, leads to biosynthesis of healthpromoting compounds (i.e., beta-carotene, lycopene, lutein, zeaxanthin) which reduce the onset of chronic disease states, such as cancer, macular degeneration and cardiovascular disease. In addition, all the carotenoid species that contain a beta-ring can be converted to retinol and, thus, are precursors of vitamin A. These properties have led to intensive efforts to alter and elevate such isoprenoids in food crops (Taylor and Ramsay, 2005). 650 $acarotenoids 650 $aCitrus 700 1 $aMENDES, A. F. S. 700 1 $aCIDADE, L. C. 700 1 $aSOARES FILHO, W. dos S. 700 1 $aOTONI, W. C. 700 1 $aMOORE, G. A. 773 $tIn: XU, Z.; LI, J.; XUE, Y.; YANG, W. (Ed.). Biotechnology and sustainable agriculture 2006 and beyond. Heidelberg: Springer, 2007. p. 223-225.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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