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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agrobiologia; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  04/03/2021
Data da última atualização:  20/09/2021
Tipo da produção científica:  Autoria/Organização/Edição de Livros
Autoria:  COSTA, J. R. da; COSTA, P. da; HAMMES, V. S.; AQUINO, A. M. de (ed.).
Afiliação:  JOANNE REGIS DA COSTA, CPAA; PATRICIA DA COSTA, CNPMA; VALERIA SUCENA HAMMES, SIRE; ADRIANA MARIA DE AQUINO, CNPAB.
Título:  Quality education: contributions of Embrapa.
Título original:  Educação de qualidade: contribuições da Embrapa.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Brasília, DF: Embrapa, 2020.
Páginas:  81 p.
Descrição Física:  PDF: il. color.
Série:  (Sustainable Development Goals, 4).
ISBN:  978-65-86056-46-4
Idioma:  Inglês
Notas:  Translated by Paulo de Holanda Morais.
Conteúdo:  This book addresses the development of human capacities in the field of agribusiness and family farming, and is especially aligned with SDG 4 (Quality Education), which aims to "ensure inclusive and equitable quality education and promote lifelong learning opportunities for all".
Thesagro:  Agricultura Familiar; Agronegócio; Desenvolvimento Sustentável; Educação Agrícola.
Thesaurus Nal:  Development policy; Learning; Sustainable agriculture.
Categoria do assunto:  --
B Sociologia Rural
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/221658/1/SDG-04.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
AI-SEDE65261 - 1UPCLV - DD
CNPAB41642 - 1UPCLV - DD
CNPMA16948 - 1UPCLV - DD
CPAA38483 - 1UPCLV - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  01/10/2021
Data da última atualização:  31/01/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  SOARES, N. D.; BRAGA, R.; DAVID, J. M. N.; SIQUEIRA, K. B.; NOGUEIRA, T. S.; CAMPOS. E. W.
Afiliação:  NEDSON D. SOARES, Graduando, Universidade Federal de Juiz de Fora; REGINA BRAGA, Universidade Federal de Juiz de Fora; JOSÉ MARIA N. DAVID, Universidade Federal de Juiz de Fora; KENNYA BEATRIZ SIQUEIRA, CNPGL; THALLYS S. NOGUEIRA, Estudante, Universidade Federal de Juiz de Fora; EMERSON W. CAMPOS, Instituto Federal Sudeste de Minas Gerais.
Título:  REDIC: Recommendation of Digital Influencers of Brazilian artisanal cheese.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  In: BRAZILIAN SYMPOSIUM ON INFORMATION SYSTEMS, 17., 2021, Uberlândia. Proceedings... New York: Association for Computing Machinery, 2021.
DOI:  https://doi.org/10.1145/3466933.3466987
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The advancement of information technology makes social media networks increasingly gain popularity and insertion in daily life aspects. Thus, the analysis of people?s opinions and habits is essential for many companies? modernization and survival. On social networks, people generally share their views and visit other peoples opinions about products, news, and trends, and the concept of "influential person" emerges. An influential person (or social media influencer) today is considered a marketing strategy. The Brazilian dairy industry has been standing out every year, and one of the promising areas is cheese production. The 2019 annual report1 https://ablv.org.br/o-setor/relatorioablv/ by ABLV (Associação Brasileira da Indústria de Lácteos Longa Vida) indicates that there was an increase of 32% in liters of milk destined for cheese production in Brazil compared to 2009, which is greater than the percentage growth of milk UHT (26%). Intending to collect information from social networks to find influential people, who appreciate artisanal cheeses, and who can influence potential new consumers, this work presents REDIC, a proposal for analysis, recommendation, and content propagation network, considering the Brazilian artisanal cheese market. REDIC classifies the user?s content and interactions using ontologies and complex networks, deriving new relationships and allowing interconnecting information on different social networks. REDIC was developed to support... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Ontology; Recommendation System; Rede social; SNA; Social Network; Social Network Analysis.
Thesagro:  Produto Derivado do Leite; Queijo.
Thesaurus NAL:  Internet.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/226542/1/REDIC.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL25417 - 1UPCAA - DD
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