Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  30/11/2023
Autoria:  COSENTINO, E.; ZULLO, A.; CONGIU, F.; GIROLAMI, A.
Título:  Studio comparativo fra aguelli e capretti sulla qualita della carne. I. Colore all'eta di 28, 35 e 42 giorni.
Ano de publicação:  1980
Fonte/Imprenta:  Ann. Fac. Sci. Agra. Univ. Napoli in Porcini. v. 14, n. 4, p .61-73, 1980.
Idioma:  Italiano
Conteúdo:  The species, the slaughtering age and muscle are statistically importante in determining the colour characteristics; the kids fournish lighter meat and more uniform carcass than lambs; the lambs slaughtered at 35 days and the kids at 42 and 35 days give a carcass with lighter meat; the rank of muscle is invariant within the slaughtering age only in lambs; it is confirmed the practical usefulness of the method so far used for evaluation of meat colour characteristics. [Comparative study on the meat quality as between lambs and kids 1: Colour at 28, 35 and 42 days of age].
Thesagro:  Cabrito; Caprino; Carne; Qualidade.
Thesaurus Nal:  Food composition; Goat meat; Lamb meat; Meat quality; Sheep meat.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC9321 - 1ADDAP - PPSP 00118SP 00118
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional