Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
31/03/2016 |
Data da última atualização: |
31/03/2016 |
Autoria: |
FRESCHI, P.; COSENTINO, C.; MASSARI, M.; GAMBACORTA, E.; COSENTINO, E. |
Título: |
Alpine and Argentata dell'Etna x Alpine' kids. Chemical composition on raw and on cooked muscles. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 645-647. |
ISBN: |
2841480399 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Cooked muscles; Kids. |
Thesagro: |
Cabrito; Caprino; Carne; Cocçao; Composição química; Músculo. |
Thesaurus Nal: |
Chemical composition; Cooking; Goat meat. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00896naa a2200301 a 4500 001 2042288 005 2016-03-31 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a2841480399 100 1 $aFRESCHI, P. 245 $aAlpine and Argentata dell'Etna x Alpine' kids. Chemical composition on raw and on cooked muscles. 260 $c2000 650 $aChemical composition 650 $aCooking 650 $aGoat meat 650 $aCabrito 650 $aCaprino 650 $aCarne 650 $aCocçao 650 $aComposição química 650 $aMúsculo 653 $aCooked muscles 653 $aKids 700 1 $aCOSENTINO, C. 700 1 $aMASSARI, M. 700 1 $aGAMBACORTA, E. 700 1 $aCOSENTINO, E. 773 $tIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000.$gv. 2, p. 645-647.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|