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Registros recuperados : 77 | |
4. | | OLIVEIRA, A. C.; CORREA, L. C.; NETTO, D. A. M. Análise de grupos de experimentos de milho, quanto a ordem de classificação de cultivares, em diferentes locais da região Centro-Oeste do Brasil. In: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 25.; SIMPOSIO BRASILEIRO SOBRE A LAGARTA-DO-CARTUCHO, SPODOPTERA FRUGIPERDA, 1., 2004, Cuiabá, MT. Da agricultura familiar ao agronegócio: tecnologia, competitividade e sustentabilidade: [resumos expandidos]. Sete Lagoas: ABMS: Embrapa Milho e Sorgo; Cuiabá: Empaer, 2004. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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5. | | ARAÚJO, J. L. P.; CORREA, L. C.; COSTA, N. D.; RAMALHO, P. J. P. Análise dos custos de produção e rentabilidade do melão produzido na região do Sub-médio São Francisco. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 20, n. 2, jul. 2002. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 42º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2002. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 20, n. 2, p. 320, jul. 2002. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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7. | | CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P. Development of methodology for the determination of organic acids in must, grape juice and wine by high performance liquid chromatography (HPLC). In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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9. | | SILVA, I. S.; CORREA, L. C.; BARROS, A. P. A.; BIASOTO, A. C. T. Effect of thermovinification temperature on the content of phenolic compounds, antioxidant potential, and color of syrah red wines. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. Pôster 168527; SLACAN. 1 p. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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15. | | NASCIMENTO, A.; SOUZA, J. de; FREITAS, S.; CORREA, L. C.; PEREIRA, G. E. Phenolic composition of skins and pulps of grapes for traditional sparkling wines in the northeast of Brazil. In: GiESCO INTERNATIONAL MEETING, 20., 2017, Mendonza, Argentina. Book of full manuscripts... Mendonza, Argentina: GiESCO, 2017. p. 1081-1087. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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16. | | PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; CORRÊA, L. C.; LIMA, M. dos S. Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil. IN: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina, PE. Book of abstracts...Petrolina, PE: Embrapa Semiárido, p. 58, 19 a 21 outubro, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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17. | | ARAÚJO, J. S.; CORREA, L. C.; SANTOS, C. A. F.; RIBEIRO, H. L. C.; OLIVEIRA, M. M. de. Acidez titulável, sólidos solúveis, vitamina C e proteína total em acessos de Psidium guajava. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMI-ÁRIDO, 4., 2009, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semi-Árido, 2009. p. 225-230. (Embrapa Semi-Árido. Documentos, 221). Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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19. | | OLIVEIRA, M. M. de; SANTOS, C. A. F.; CORREA, L. C.; ARAÚJO, J. S.; RIBEIRO, H. L. C. Diversidade genética em acessos de goiabeira (Psidium guajava L.) de diferentes origens geográficas avaliadas por marcadores microssatélites. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMI-ÁRIDO, 4., 2009, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semi-Árido, 2009. p. 94-100. (Embrapa Semi-Árido. Documentos, 221) Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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20. | | CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, P. T. de S. e; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P. Development and validation of methodology for the determination of sugars in must, grape juice and different types of wine. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 77 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Semiárido. Para informações adicionais entre em contato com cpatsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
25/08/2004 |
Data da última atualização: |
16/10/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
Internacional - B |
Autoria: |
TAVARES, S. C. C. de H.; CRUZ, S. C. da; SIQUEIRA, J. G. de; LIMA, M. L. C.; SILVA, P. C. G. C.; NEVES, R. A. F. de; MENEZES, C. A. |
Afiliação: |
SELMA CAVALCANTI CRUZ DE H TAVARES, CPATSA. |
Título: |
Alternative control to powdery mildew (Erysiphe poligoni d.c. Sin) on mango in Submedio São Francisco river in brazilian Semi-arid region. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, Leuven, n. 645, p. 471-473, feb. 2004. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição do Proceedings of the 7 International Mango Symposium, Recife, sep. 2002. |
Conteúdo: |
The experimental area was installed in a commercial orchard in Nilo Coelho, Petrolina,Brazil to evaluate the efficiency of chemical and biological agents in the controlof Erysiphe polygoni D. C. Sin., causal agent of powdery mildew in mango Tommy Atkins trees. The study was conducted in the second semester of 2001, under 22°C to 30°C, and 45 to 82 RH. Nine treatments were evaluated: seven chemical compounds, a biological agent formulation, and an absolute control. The formulation DE 975 + Fenarimol was applied at the beginning of flower developrnent. Its efficiency was compared to a single application and 4 ten day interval applications of an standard product (Folicur 200 CE - 100ml/l00L of water. Theresults showed that the treatment - DE 975 + Fenarimol 50ml/150L of water, wasthe rnost efficient for the control of powdery mildew reaching 0% of infection in wholecycle of the culture. |
Palavras-Chave: |
Vale do São Francisco. |
Thesagro: |
Controle biológico; Doença; Fungicida; Manga. |
Thesaurus NAL: |
Biological control; Disease control; Mangoes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01864naa a2200301 a 4500 001 1154054 005 2018-10-16 008 2004 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTAVARES, S. C. C. de H. 245 $aAlternative control to powdery mildew (Erysiphe poligoni d.c. Sin) on mango in Submedio São Francisco river in brazilian Semi-arid region. 260 $c2004 500 $aEdição do Proceedings of the 7 International Mango Symposium, Recife, sep. 2002. 520 $aThe experimental area was installed in a commercial orchard in Nilo Coelho, Petrolina,Brazil to evaluate the efficiency of chemical and biological agents in the controlof Erysiphe polygoni D. C. Sin., causal agent of powdery mildew in mango Tommy Atkins trees. The study was conducted in the second semester of 2001, under 22°C to 30°C, and 45 to 82 RH. Nine treatments were evaluated: seven chemical compounds, a biological agent formulation, and an absolute control. The formulation DE 975 + Fenarimol was applied at the beginning of flower developrnent. Its efficiency was compared to a single application and 4 ten day interval applications of an standard product (Folicur 200 CE - 100ml/l00L of water. Theresults showed that the treatment - DE 975 + Fenarimol 50ml/150L of water, wasthe rnost efficient for the control of powdery mildew reaching 0% of infection in wholecycle of the culture. 650 $aBiological control 650 $aDisease control 650 $aMangoes 650 $aControle biológico 650 $aDoença 650 $aFungicida 650 $aManga 653 $aVale do São Francisco 700 1 $aCRUZ, S. C. da 700 1 $aSIQUEIRA, J. G. de 700 1 $aLIMA, M. L. C. 700 1 $aSILVA, P. C. G. C. 700 1 $aNEVES, R. A. F. de 700 1 $aMENEZES, C. A. 773 $tActa Horticulturae, Leuven$gn. 645, p. 471-473, feb. 2004.
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Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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