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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
10/04/2008 |
Data da última atualização: |
06/05/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
MARTINS, J. A. M.; EMERICK, L. L.; DIAS, J. C.; SOUZA, F. A.; SILVA, M. A.; CORRÊA, G. S. S.; CAMARGO, L. S. A.; VALE-FILHO, V. R.; ANDRADE, V. J.; GRAÇA, D. S.; EMERICK, G. L.; CANGUSSÚ, M. G. |
Afiliação: |
J. A. M. Martins, EV/UFMG; L. L. Emerick, EV/UFMG; J. C. Dias, UFMG; F. A. Souza, EV/UFMG; M. A. Silva, EV/UFMG; G. S. S. Corrêa, EV/UFMG; Luiz Sérgio Almeida Camargo, Embrapa Gado de Leite; V. R. Vale-Filho, EV/UFMG; V. J. Andrade, EV/UFMG; D. S. Graça, EV/UFMG; G. L. Emerick, EV/UFMG; M. G. Cangussú, EV/UFMG. |
Título: |
Novas observações sobre o teste de termorresistência em sêmen de tourinhos Tabapuã aos dois anos de idade, com alta recuperação pós-criopreservação. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE REPRODUÇÃO ANIMAL, 17., 2007, Curitiba. Anais... Belo Horizonte: CBRA, 2007. p. 206. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Avaliação espermática; CAP; Touros Tabapuã; TTR. |
Thesagro: |
Criopreservação. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/595821/1/Novas-observacoes-sobre-o-teste-de-termorresistencia-em-semen.pdf
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Marc: |
LEADER 00982nam a2200289 a 4500 001 1595821 005 2024-05-06 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMARTINS, J. A. M. 245 $aNovas observações sobre o teste de termorresistência em sêmen de tourinhos Tabapuã aos dois anos de idade, com alta recuperação pós-criopreservação.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE REPRODUÇÃO ANIMAL, 17., 2007, Curitiba. Anais... Belo Horizonte: CBRA, 2007. p. 206.$c2007 650 $aCriopreservação 653 $aAvaliação espermática 653 $aCAP 653 $aTouros Tabapuã 653 $aTTR 700 1 $aEMERICK, L. L. 700 1 $aDIAS, J. C. 700 1 $aSOUZA, F. A. 700 1 $aSILVA, M. A. 700 1 $aCORRÊA, G. S. S. 700 1 $aCAMARGO, L. S. A. 700 1 $aVALE-FILHO, V. R. 700 1 $aANDRADE, V. J. 700 1 $aGRAÇA, D. S. 700 1 $aEMERICK, G. L. 700 1 $aCANGUSSÚ, M. G.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cocais. |
Data corrente: |
08/10/2018 |
Data da última atualização: |
10/01/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 4 |
Autoria: |
FREITAS, A. C. R. de; BUOSI, T. |
Afiliação: |
ANTONIO CARLOS REIS DE FREITAS, CPACP; THIAGO BUOSI, CPACP. |
Título: |
Context and challenges regarding the environmental certification of soy production in the Matopiba region of Brazil. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
American Journal of Industrial and Business Management, v.8, n.10, p.2086-2101, 2018. |
Páginas: |
16 p. |
ISBN: |
10.4236/ajibm.2018.810138 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Brazil has become one of the world?s largest grain producers and exporters by increasing productivity as well as expanding its agricultural frontiers in the last decades. Globally, the relevance of the consumer awareness of the need to preserve natural ecosystems is strengthened and consumer has demanded information from suppliers that demonstrate the sustainability of the productive chains. In the Matopiba region, the last agricultural frontier in the Brazilian Cerrado biome, soy producers are being encouraged to adhere to the responsible soy certification standard. This study evaluated three groups of certified soy producers. Field research has shown that farmers have common expectations: legitimacy, risk reduction, land valuation, and promotion of different modalities of access to the certification system. |
Palavras-Chave: |
Certificação ambiental; Matopiba. |
Thesagro: |
Cerrado; Grão; Soja. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/184023/1/Freitas-and-Buosi-2018-Context-and-Challenges.pdf
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Marc: |
LEADER 01456naa a2200205 a 4500 001 2097012 005 2019-01-10 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFREITAS, A. C. R. de 245 $aContext and challenges regarding the environmental certification of soy production in the Matopiba region of Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2018 300 $a16 p. 520 $aBrazil has become one of the world?s largest grain producers and exporters by increasing productivity as well as expanding its agricultural frontiers in the last decades. Globally, the relevance of the consumer awareness of the need to preserve natural ecosystems is strengthened and consumer has demanded information from suppliers that demonstrate the sustainability of the productive chains. In the Matopiba region, the last agricultural frontier in the Brazilian Cerrado biome, soy producers are being encouraged to adhere to the responsible soy certification standard. This study evaluated three groups of certified soy producers. Field research has shown that farmers have common expectations: legitimacy, risk reduction, land valuation, and promotion of different modalities of access to the certification system. 650 $aCerrado 650 $aGrão 650 $aSoja 653 $aCertificação ambiental 653 $aMatopiba 700 1 $aBUOSI, T. 773 $tAmerican Journal of Industrial and Business Management$gv.8, n.10, p.2086-2101, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Cocais (CPACP) |
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