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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
20/11/1998 |
Data da última atualização: |
14/02/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CONCEICAO, H. E. O. da; SILVA, E. S. A.; ROCHA NETO, O. G. da; STEIN, R. L. B.; SANTIAGO, E. J. A. de; SOUZA, D. B. de; GEMAQUE, R. C. R.; SOUZA, M. M. M. de. |
Afiliação: |
HERACLITO EUGENIO O DA CONCEICAO, CPATU; ENILSON SOLANO ALBUQUERQUE SILVA, CPATU; OLINTO GOMES DA ROCHA NETO, CPATU; RUTH LINDA BENCHIMOL, CPATU; EDSON JOSE ARTIAGA DE SANTIAGO, CPATU; DENILSON BATISTA DE SOUZA, BOLSISTA CNPQ; RINÃ CELESTE RODRIGUES GEMAQUE, BOLSISTA CNPQ; MARIÂNGELA MORAES MESSIAS DE SOUZA, BOLSISTA CNPQ/CPAF-AC. |
Título: |
Método para estimar a área foliar do cupuaçuzeiro. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO INTERNACIONAL SOBRE PIMENTA-DO-REINO E CUPUAÇU, 1., 1996, Belém, PA. Resumos. Belém, PA: EMBRAPA-CPATU: JICA, 1996. |
Páginas: |
p. 67. |
Série: |
(EMBRAPA-CPATU. Documentos, 88). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Brasil. |
Thesagro: |
Anatomia Vegetal; Cupuaçu; Folha; Fruta; Theobroma Grandiflorum. |
Thesaurus Nal: |
Amazonia; fruits; leaf area; plant anatomy. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/65662/1/Doc88-p67.pdf
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Marc: |
LEADER 00960nam a2200325 a 4500 001 1394868 005 2023-02-14 008 1996 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCONCEICAO, H. E. O. da 245 $aMétodo para estimar a área foliar do cupuaçuzeiro. 260 $aIn: SEMINÁRIO INTERNACIONAL SOBRE PIMENTA-DO-REINO E CUPUAÇU, 1., 1996, Belém, PA. Resumos. Belém, PA: EMBRAPA-CPATU: JICA$c1996 300 $ap. 67. 490 $a(EMBRAPA-CPATU. Documentos, 88). 650 $aAmazonia 650 $afruits 650 $aleaf area 650 $aplant anatomy 650 $aAnatomia Vegetal 650 $aCupuaçu 650 $aFolha 650 $aFruta 650 $aTheobroma Grandiflorum 653 $aBrasil 700 1 $aSILVA, E. S. A. 700 1 $aROCHA NETO, O. G. da 700 1 $aSTEIN, R. L. B. 700 1 $aSANTIAGO, E. J. A. de 700 1 $aSOUZA, D. B. de 700 1 $aGEMAQUE, R. C. R. 700 1 $aSOUZA, M. M. M. de
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agricultura Digital. Para informações adicionais entre em contato com cnptia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
25/11/2009 |
Data da última atualização: |
15/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BARBIERI, V.; SILVA, F. C. da. |
Afiliação: |
V. BARBIERI, ESALQ/USP; FABIO CESAR DA SILVA, CNPTIA. |
Título: |
Crop coefficient (Kc) of sugar cane (Saccharum spp.) for first and second ratoon, as function of the accumulation of degree-days and climatic conditions during different stages of crop growth. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SOCIETY SUGAR CANE TECHNOLOGISTS AGRONOMY WORKSHOP, 2009, Uberlândia. Sugarcane production: integration among sugar, alcohol, residue cycling and sustainability. Uberlandia: ISSCT, 2009. |
Páginas: |
p. 91. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
To estimate the crop coefficient (kc), was used weather data from Araras-SP, together with data of maximum evapotranspiration (Etm) obtained in the lysimeter of the constant water level drawdown, and reference evapotranspiration (Eto) by the PENMAN-MONTHEITH method. |
Thesagro: |
Cana de açúcar; Evapotranspiração. |
Thesaurus NAL: |
Evapotranspiration; Sugarcane. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01072nam a2200181 a 4500 001 1576118 005 2020-01-15 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARBIERI, V. 245 $aCrop coefficient (Kc) of sugar cane (Saccharum spp.) for first and second ratoon, as function of the accumulation of degree-days and climatic conditions during different stages of crop growth.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SOCIETY SUGAR CANE TECHNOLOGISTS AGRONOMY WORKSHOP, 2009, Uberlândia. Sugarcane production: integration among sugar, alcohol, residue cycling and sustainability. Uberlandia: ISSCT$c2009 300 $ap. 91. 520 $aTo estimate the crop coefficient (kc), was used weather data from Araras-SP, together with data of maximum evapotranspiration (Etm) obtained in the lysimeter of the constant water level drawdown, and reference evapotranspiration (Eto) by the PENMAN-MONTHEITH method. 650 $aEvapotranspiration 650 $aSugarcane 650 $aCana de açúcar 650 $aEvapotranspiração 700 1 $aSILVA, F. C. da
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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