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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
13/05/2013 |
Data da última atualização: |
13/05/2013 |
Autoria: |
CLERICI, M. T. P. S. (ed.). |
Afiliação: |
MARIA TERESA PEDROSA SILVA CLERICI. |
Título: |
Bread consumption and health. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Hauppauge, NY: Nova Science Publishers, 2012. |
Páginas: |
ix, 292 p. |
Série: |
(Food and beverage consumption and health). |
ISBN: |
978-1-62081-090-3 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Functional breads enhanced with fruit-derived polyphenol antioxidants and dietary fibers. Bread health and consumption. Italian durum wheat breads. Effect of enzymes in whole bread in Brazil. Isolation of small starch granules of vicia faba (haba) and determination of their fat mimic characteristics. Technological evaluation of pan bread produced with the addition of commercial resistant starch or unripe banana flour. Importance of french-type bread in brazilian diet. Effect of adding ascorbic acid on the quality of sliced loaf with partial substitution of amaranth flour (Amaranthus caudatus) and wheat bran (Triticum aestivum). Maize bread: healthy and safe. Nutritional quality of proteins in breads. Fiber-enriched bread as an aid in the nutritional management of dislipemic patients. Effect of different pineapple juice (Ananas comosus l.) preparations on the microstructure, staling and textural properties of wheat bread. Nutritional and technological characteristics of gluten-free and low glycemic index baking products. Experimental design for the evaluation of bread protein quality. Packaging and required protection for the preservation of bread functional compounds. Gastrointestinal health promotion via bread consumption: elucidation of preventive effects in the etiology of pathological events along the intestine. |
Thesagro: |
Consumo; Pão; Saúde. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
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URL |
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Registros recuperados : 10 | |
2. | | FERNANDES, C. D.; MARCHI, C. E.; BATISTA, M. V.; FABRIS, L. R.; GUIMARÃES, L. R. de A.; VERZIGNASSI, J. R. Efeito de fungicidas na qualidade sanitária de sementes e na emergência de plântulas de Panicum maximum cv. Tanzânia. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 19.; CONGRESSO INTERNACIONAL DE ZOOTECNIA, 11; FÓRUM DE COORDENADORES DE CURSOS DE ZOOTECNIA DAS UNIVERSIDADES BRASILEIRAS, 5.; FÓRUM DE ESTUDANTES DE CURSOS DE ZOOTECNIA DAS UNIVERSIDADES BRASILEIRAS, 5.; REUNIÃO NACIONAL DE ENSINO DE ZOOTECNIA, 15.; FÓRUM DE ENTIDADES DE ZOOTECNISTAS, 22. 2009, Águas de Lindóia. Visão estratégica de cadeias do agronegócio: anais. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos: Associação Brasileira de Zootecnistas, 2009. Zootec 2009. 4 p. 1 CD-ROM. Forragicultura e pastagem. Pasta Celso Dornelas Fernandes.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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3. | | FERNANDES, C. D.; MARCHI, C. E.; GUIMARÃES, L. R. de A.; BORGES, M. de F.; FABRIS, L. R.; VERZIGNASSI, J. R. Atividade pectinolítica de Colletotrichum gloeosporioides e a agressividade ao estilosantes. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 19.; CONGRESSO INTERNACIONAL DE ZOOTECNIA, 11; FÓRUM DE COORDENADORES DE CURSOS DE ZOOTECNIA DAS UNIVERSIDADES BRASILEIRAS, 5.; FÓRUM DE ESTUDANTES DE CURSOS DE ZOOTECNIA DAS UNIVERSIDADES BRASILEIRAS, 5.; REUNIÃO NACIONAL DE ENSINO DE ZOOTECNIA, 15.; FÓRUM DE ENTIDADES DE ZOOTECNISTAS, 22. 2009, Águas de Lindóia. Visão estratégica de cadeias do agronegócio: anais. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos: Associação Brasileira de Zootecnistas, 2009. Zootec 2009. 4 p. 1 CD-ROM. Forragicultura e pastagem. Pasta Celso Dornelas Fernandes.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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4. | | MARCHI, C. E.; FERNANDES, C. D.; GUIMARÃES, L. R. de A.; FABRIS, L. R.; BORGES, M. de F.; TRENTIN, R. A.; JERBA, V. de F. Atividade pectinolítica de Colletotrichum gloeosporioides e a relação com a agressividade ao stylosanthes spp. Bragantia, Campinas, v. 68, n.2, p. 423-433, 2009.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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5. | | TRENTIN, R. A.; FERNANDES, C. D.; MARCHI, C. E.; JERBA, V. de F.; BUENO, M. L.; GUIMARÃES, L. R. de A.; FABRIS, L. R. Incidência de fitonematóides em sementes comerciais de forrageiras tropicais. In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE CORTE, 2., 2006, Campo Grande, MS. Anais [da]... 2. ed. Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2006. 1 p. 1 CD-ROM. CNPGC.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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6. | | GUIMARÃES, L. R. de A.; MARCHI, C. E.; FERNANDES, C. D.; JERBA, V. de F.; BUENO, M. L.; TRENTIN, R. A.; FABRIS, L. R. Fungos associados às sementes comerciais de braquiária. In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE CORTE, 2., 2006, Campo Grande, MS. Anais [da]... 2. ed. Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2006. 1 p. 1 CD-ROM. CNPGC.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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7. | | MARCHI, C. E.; FERNANDES, C. D.; BORGES, C. T.; SANTOS, J. M. dos; JERBA, V. F. de; TRENTIN, R. A.; GUIMARÃES, L. R. de A. Nematofauna fitopatogênica de sementes comerciais de forrageiras tropicais Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 5, p. 655-660, maio 2007 Título em inglês: Phytopathogenic nematofauna of commercial seeds of tropical forages.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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8. | | MARCHI, C. E.; FERNANDES, C. D.; BORGES, C. T.; SANTOS, J. M. dos; JERBA, V. de F.; TRENTIN, R. A.; GUIMARÃES, L. R. de A. Nematofauna fitopatogênica de sementes comerciais de forrageiras tropicais. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 5, p. 655-660, maio 2007. CNPGC.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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9. | | BUENO, M. L.; MARCHI, C. E.; FERNANDES, C. D.; JERBA, V. de F.; FABRIS, L. R.; GUIMARAES, L. R. de A.; TRENTIN, R. A. Microflora fúngica de sementes comerciais de Panicum maximum e de Stylosanthes spp. In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE CORTE, 2., 2006, Campo Grande, MS. Anais [da]... 2. ed. Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2006. 1 p. 1 CD-ROM. CNPGC.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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10. | | FABRIS, L. R.; JERBA, V. F.; FERNANDES, C. D.; MARCHI, C. E.; GUIMARÃES, L. R. de A.; BUENO, M. L.; TRENTIN, R. A. Seleção de acessos de Stylosanthes spp. resistentes à antracnose. In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE CORTE, 2., 2006, Campo Grande, MS. Anais [da]... 2. ed. Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2006. 1 p. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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