Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoCLARK, H. C.; BENAVIDES, J. The cattle reservoir for equine Trypanosomiasis in Panama. American Journal Tropical Medicine, v.15, p.285-299, 1935.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Florestas.
Data corrente:  31/07/2023
Data da última atualização:  31/07/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 2
Autoria:  MUNIZ, V. R. G. de F.; RIBEIRO, I. S.; BECKMAM, K. R. L.; GODOY, R. C. B. de.
Afiliação:  VITÓRIA RIBEIRO GARCIA DE FIGUEIREDO MUNIZ, Universidade Federal do Paraná; ISABELA SAMPAIO RIBEIRO, Universidade Federal do Paraná; KAROLLINE RIBEIRO LIMA BECKMAM, Universidade Federal do Paraná; ROSSANA CATIE BUENO DE GODOY, CNPF.
Título:  The impact of color on food choice.
Ano de publicação:  2023
Fonte/Imprenta:  Brazilian Journal of Food Technology, v. 26, e2022088, 2023.
Páginas:  12 p.
DOI:  https://doi.org/10.1590/1981-6723.08822
Idioma:  Português
Conteúdo:  In addition to preserving the goods, packaging captures potential buyers' attention, provides information about product benefits, changes consumer beliefs, and increases the chances of a sale. Thus, this review aimed to provide information on the impact of color perception on food packaging by consumers. Using color on packaging results in product differentiation, increasing the advantage over others and building sales loyalty and emotional connections. Besides the product color, the colors of its packaging can play an essential role in the perception of product taste, as people tend to create associations of specific colors with specific products and associations with particular tastes.
Palavras-Chave:  Attractive packaging; Coloring; Purchase decision; Purchase profile; Sensory analysis.
Thesaurus NAL:  Food packaging.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1155445/1/BJFT-2023-ImpactOfColorPackaging.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Florestas (CNPF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPF58629 - 1UPCAP - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional