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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agrobiologia.
Data corrente:  18/08/2000
Data da última atualização:  18/08/2000
Autoria:  AMBUS, P.; CLAYTON, H.; ARAH, J. R. M.; SMITH, K. A.; CHRISTENSEN, S.
Título:  Similar N20 flux from soil measured with different chamber techniques.
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  Atmospheric Environment, v. 27A, n. 1, p. 121-123, 1993.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  N2O flux from an arable soil was measured using two types of closed chamber and one open chamber system. The results were compared. Average N2O flux from the closed chambers did not depend on chamber design. Fifteen replicate chambers of 0.78 dm2 and four chambers of 49 dm2 gave average fluxes of 0.63 and 0.66 ug N2O-N dm-2h-1, respectively, with a higher variability from the small chmabers (coefficient of variation, CV = 77%) than from the large chambers (CV = 40%). Six open chmabers operating over the same period gave an average N2O flux of 1.16 ug N2O-N dm-2h-1 with CV = 64%. The general agreement between the methods suggests that within the achievable precision, limited by spatial and temporal variability, they are all adequate for measuring N2O flux.
Palavras-Chave:  Gás de Cromatografia.
Thesagro:  Solo.
Thesaurus Nal:  gas chromatography; soil.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrobiologia (CNPAB)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAB24565 - 1ADDSP - --22378
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1.Imagem marcado/desmarcadoHERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 5
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
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