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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
14/09/2015 |
Data da última atualização: |
16/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NOGUEIRA, G. F.; PIO, L. A. S.; PASQUAL, M.; AMARAL, A. L. do; CHERWINSKI-PEREIRA, J. E. |
Afiliação: |
GABRIELA FERREIRA NOGUEIRA; LEILA APARECIDA SALLES PIO, UFLA; MOACIR PASQUAL, UFLA; ADRIANE LEITE DO AMARAL, CPATC; JONNY EVERSON SCHERWINSKI PEREIRA, CENARGEN. |
Título: |
An approach on the in vitro maintenance of sugarcane with views for conservation and monitoring of plant nuclear DNA contents via flow cytometry. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, v. 51, p. 220-230, 2015. |
DOI: |
10.1007/s11627-014-9660-y |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In vitro conservation techniques can be utilized for germplasm maintenance. However, few reports on the in vitro conservation of sugarcane species are present in the literature. The objective of this study was to subject sugarcane plants to in vitro under minimal growth conditions and to evaluate the survival, regeneration, and the monitoring of nuclear DNA content levels of the plants. Shoots from 10 sugarcane varie-ties (Saccharum spp.) were introduced into two media: MC1, consisting of half-strength Murashige and Skoog (MS) salts and 3% sorbitol, or MC2, similar to the first formulation, but additionally supplemented with 3.8 ?Mabscisicacid(ABA). |
Thesagro: |
Cana de açúcar. |
Thesaurus Nal: |
Flow cytometry; Sugarcane. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/179938/1/Nogueira2015-Article-AnApproachOnTheInVitroMaintena.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria Tropical. Para informações adicionais entre em contato com cnpat.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
01/08/2008 |
Data da última atualização: |
15/06/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
PINTO, G. A. S.; HONORATO, T. L.; RABELO, M. C.; GONÇALVES, L. R. B.; RODRIGUES, S. |
Afiliação: |
Gustavo Adolfo Saavedra Pinto, CNPAT; Talita Lopes Honorato, UFC; Maria Cristiane Rabelo, UFC; Luciana Rocha Barros Gonçalves, UFC; Sueli Rodrigues, UFC. |
Título: |
Fermentation of cashew apple juice to produce high added value products. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
World Journal of Microbiology and Biotechnology, Netherlands. v.23, p.1409 - 1415, 2007. |
Idioma: |
Inglês |
Thesaurus NAL: |
apple juice. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00527naa a2200169 a 4500 001 1427131 005 2018-06-15 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPINTO, G. A. S. 245 $aFermentation of cashew apple juice to produce high added value products. 260 $c2007 650 $aapple juice 700 1 $aHONORATO, T. L. 700 1 $aRABELO, M. C. 700 1 $aGONÇALVES, L. R. B. 700 1 $aRODRIGUES, S. 773 $tWorld Journal of Microbiology and Biotechnology, Netherlands.$gv.23, p.1409 - 1415, 2007.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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