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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
18/09/2015 |
Data da última atualização: |
18/09/2015 |
Autoria: |
CARVALHO FILHO, A. de; LUMBRERAS, J. F.; WINTTERN, K. P.; LEMOS, A. L.; SANTOS, R. D. DOS; CALDERANO FILHO, B.; CALDERANO, S. B.; OLIVEIRA, R. P. de; AGLIO, M. L. D.; SOUZA, J. S. de; CHAFFIN, C. E. |
Afiliação: |
AMAURY DE CARVALHO FILHO, CNPS; JOSE FRANCISCO LUMBRERAS, CNPS; KLAUS PETER WINTTERN; AROALDO LOPES LEMOS; RAPHAEL DAVID DOS SANTOS; BRAZ CALDERANO FILHO, CNPS; SEBASTIAO BARREIROS CALDERANO, CNPS; RONALDO PEREIRA DE OLIVEIRA, CNPS; MARIO LUIZ DIAMANTE AGLIO, CNPS; JOSE SILVA DE SOUZA, CNPS; CLAUDIO EDSON CHAFFIN. |
Título: |
Carta de reconhecimento de baixa intensidade dos solos do Estado do Rio de Janeiro: folha SF-23-X-D Juiz de Fora. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro : Embrapa Solos, 2003. 1 f. |
Páginas: |
1 f. |
Descrição Física: |
1 carta, color.; Escala 1:250.000. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Juiz de Fora; Levantamento de solo. |
Thesagro: |
Classificação do Solo. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129976/1/Juiz-de-Fora.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
26/01/2011 |
Data da última atualização: |
26/01/2011 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BASSINELLO, P. Z.; NUNES, R. C.; KOAKUZU, S. N.; ARAUJO, E.; FERREIRA, R. A.; CARDOSO, W.; BASTOS, R.; CARDOSO, M. S.; MORAIS, O. P. |
Afiliação: |
PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; ROSANGELA NUNES CARVALHO, CNPAF; SELMA NAKAMOTO KOAKUZU, CNPAF; EDMAR JOSE DE ARAUJO, CNPAF; RENILDA APARECIDA FERREIRA, CNPAF; WANDERLEY CARDOSO DE MOURA, CNPAF; REGINALDO APARECIDO DE BASTOS, CNPAF; MARIA SUELY CARDOSO DE SOUZA, CNPAF; ORLANDO PEIXOTO DE MORAIS, CNPAF. |
Título: |
Milled rice quality evaluation during storage under different temperature conditions. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL RICE CONGRESS, 3., 2010, Hanoi, Vietnam. Rice for future generations: abstracts. Hanoi: Ministry of Agriculture and Rural Development; Los Baños: International Rice Research Institute, 2010. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Most of Brazilian consumers prefer to eat soft and fluffy cooked rice, especially when it is stored under refrigeration and re-heated. After harvest, some rice varieties, mainly from lowland system, need some weeks or months to reach the desirable cooking grain quality and normally the chemical and sensory analyses take place right after harvest. In order to check the home storage conditions effect on rice quality traits, five lowland varieties were cultivated in the same field at Embrapa Rice and Beans experimental station and harvested at the recommended point. The rice paddy was dehulled and milled and the milling degree was kept uniform. |
Thesagro: |
Armazenamento; Arroz; Oryza sativa; Temperatura. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/25972/1/4182.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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