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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria Tropical. Para informações adicionais entre em contato com cnpat.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
27/05/2019 |
Data da última atualização: |
25/05/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
ALCÂNTARA, L. O.; MARTINS, M. E. de O.; SOUSA, J. R.; CERQUEIRA, M. A.; SILVA, A. L. C.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; SOUZA, B. W. S. |
Afiliação: |
Lyndervan Oliveira Alcântara, Universidade Federal do Ceará (UFC); Maria Emanuela de Oliveira Martins, Universidade Federal do Ceará (UFC); Juliana Rabelo Sousa, Universidade Federal do Ceará (UFC); Miguel Ângelo Cerqueira, Laboratório Ibérico Internacional de Nanotecnologia; André Luis Coelho Silva, Universidade Federal do Ceará (UFC); MEN DE SA MOREIRA DE SOUZA FILHO, CNPAT; Bartolomeu Warlene Silva Souza, Universidade Federal do Ceará (UFC). |
Título: |
Wettability of edible coatings on Nile tilapia fillets (Oreochromis niloticus). |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Engineering, v. 247, p. 152-159, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Filés; Molhabilidade; Nilo; Propriedades da superfície; Quitosana; Revestimentos comestíveis. |
Thesagro: |
Gelatina; Oreochromis Niloticus; Tilápia. |
Thesaurus Nal: |
Fillets; Gelatin; Wettability. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00925naa a2200325 a 4500 001 2109302 005 2020-05-25 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aALCÂNTARA, L. O. 245 $aWettability of edible coatings on Nile tilapia fillets (Oreochromis niloticus).$h[electronic resource] 260 $c2019 650 $aFillets 650 $aGelatin 650 $aWettability 650 $aGelatina 650 $aOreochromis Niloticus 650 $aTilápia 653 $aFilés 653 $aMolhabilidade 653 $aNilo 653 $aPropriedades da superfície 653 $aQuitosana 653 $aRevestimentos comestíveis 700 1 $aMARTINS, M. E. de O. 700 1 $aSOUSA, J. R. 700 1 $aCERQUEIRA, M. A. 700 1 $aSILVA, A. L. C. 700 1 $aSOUZA FILHO, M. de S. M. de 700 1 $aSOUZA, B. W. S. 773 $tJournal of Food Engineering$gv. 247, p. 152-159, 2019.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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Biblioteca |
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Registro |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
05/04/2005 |
Data da última atualização: |
05/04/2005 |
Autoria: |
FIRMINO, A.; BORATO, C. E.; LEITE, F. L.; RIUL JR.; A.; BERNARDES FILHO, R.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
AFM as a tool for development sensors. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Microscopica, Maracaibo, v. 12, Apr. 2003. Supplement A. CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 2 f. Invited paper. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Atomic force microscopy (AFM) is a powerful tool for the characterisation of poiymeric fthns [ 1-4], however, only a few studies have being IDade using this technique in sensor applications. In the present work, It has been employed in the development of a taste sensor, siIK:.e the study of the interfacial phenomena at the electrode/electroiyte interface may lead to a better comlX"ehension of the basic transducing processes occurring at the nano-scale. |
Palavras-Chave: |
Microscopia de Força Atômica; Polímeros; Sensores; Superfície. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01231naa a2200241 a 4500 001 1028910 005 2005-04-05 008 2003 bl --- 0-- u #d 100 1 $aFIRMINO, A. 245 $aAFM as a tool for development sensors. 260 $c2003 520 $aAtomic force microscopy (AFM) is a powerful tool for the characterisation of poiymeric fthns [ 1-4], however, only a few studies have being IDade using this technique in sensor applications. In the present work, It has been employed in the development of a taste sensor, siIK:.e the study of the interfacial phenomena at the electrode/electroiyte interface may lead to a better comlX"ehension of the basic transducing processes occurring at the nano-scale. 653 $aMicroscopia de Força Atômica 653 $aPolímeros 653 $aSensores 653 $aSuperfície 700 1 $aBORATO, C. E. 700 1 $aLEITE, F. L. 700 1 $aRIUL JR. 700 1 $aA. 700 1 $aBERNARDES FILHO, R. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tActa Microscopica, Maracaibo$gv. 12, Apr. 2003. Supplement A. CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 2 f. Invited paper. 1 CD-ROM.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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