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Registros recuperados : 134 | |
21. | | BUSO, G. S. C.; CARVALHO, L. J. C. B.; NASSAR, N. M. A. Analysis of Genetic relationships amongs Manihot interspecific hybrids and their parental species, using RAPD assay. In: THE CASSAVA biotechnology network: proceedings of the second international scientific meeting, Bogor, Indonesia, 22-26 August 1994. Cali: CIAT, 1995, V.1, p.101-105. (CIAT. Working Document, n.150). p.101-105 (CIAT. Working Document, n.150). Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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22. | | DJABOU, A. S. M.; CARVALHO, L. J. C. B.; LI, Q. S.; NIEMENAK, N.; CHEN, S. Cassava postharvest physiological deterioration: a complex phenomenon involving calcium signaling, reactive oxygen species and programmed cell death. Acta Physiologiae Plantarum, v. 39, n. 4, article 91, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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34. | | SCHAAL, B.; OLSON, P.; PRINZIE, T.; CARVALHO, L. J. C. B.; TONUKARI, N. J.; HAYWORTH, D. Phylogenetic analysis of the Genus Manihot based on molecular markers. In: THE CASSAVA biotechnology network: proceedings of the second international scientific meeting, Bogor, Indonesia, 1994. Cali: CIAT, 1995. v.1. p.62-70. (CIAT. Working Document, n.150). Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 134 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. | | CAMPELO, F. A.; HENRIQUES, G. S.; SIMEONE, M. L. F.; QUEIROZ, V. A. V.; RAMOS, A. L. C. C.; SILVA, M. R.; AUGUSTI, R.; MELO, J. O. F.; LACERDA, I. C. A.; ARAÚJO, R. L. M. de. Características químicas e nutricionais de dois genótipos de sorgo, depois da extrusão termoplástica. In: MELO, J. O. F. (org.). Ciências Agrárias: o avanço da ciência no Brasil. Guarujá: Científica Digital, 2021. v. 1. p. 234-260.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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2. | | CORREIA, V. T. V.; D'ANGELIS, D. F.; QUEIROZ, V. A. V.; RAMOS, A. L. C. C.; MACEDO, M. C.; AUGUSTI, R.; MELO, J. O. F.; FERREIRA, A. A.; LACERDA, I. C. A.; FANTE, C. A. Impact of gamma irradiation on physicochemical, technological, antioxidant and microbiology properties of whole sorghum flours. Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 34, n. 2, p. 182-193, 2023. Publicado online em 13 jul. 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 2 | |
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