Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  10/02/2009
Data da última atualização:  03/04/2009
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  NUTTI, M.; CARVALHO, J. L.; FUKUDA, W.
Afiliação:  Marília Regini Nutti, CTAA; José Luiz Viana de Carvalho, CTAA; Wania Maria Gonçalves Fukuda, CNPMF.
Título:  Institutionalizing the biofortification strategy in a sustainable way: the case of Brazil.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  In: SCIENTIFIC MEETING OF THE GLOBAL CASSAVA PARTNERSHIP, 1., 2008, Ghent, Belgium. Cassava: meeting the challenges of the new millennium. Ghent, Belgium: Institute of Plant Biotechnology for Developing Countries, 2008. p. 26. S1-2.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Biofortificação; Brasil.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA9802 - 1UPCSP - --2008/2702009.00269
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Hortaliças. Para informações adicionais entre em contato com cnph.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Hortaliças.
Data corrente:  15/10/2021
Data da última atualização:  11/03/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  PAES, S. A.; ROSADO, A. W. C.; REIS, A.; PEREIRA, O. L.
Afiliação:  SIMONE ALBINO PAES, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; ANDRÉ WILSON CAMPOS ROSADO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; AILTON REIS, CNPH; OLINTO LIPARINI PEREIRA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA.
Título:  Molecular phylogeny and morphological characterization of the aetiological agent of sour rot on fruits and vegetables in Brazil.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  Plant Pathology, v. 71, n. 2, p. 386-399, Feb. 2022.
DOI:  https://doi.org/10.1111/ppa.13473
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This research aimed to determine the identity of 165 fungal isolates associated with sour rot obtained from fruits and vegetables in Brazil, and to evaluate the effect of different temperatures on the incidence of sour rot on artificially inoculated tomato fruits. Based on the phylogenetic analyses of DNA sequences from the D1/D2 domain of the large subunit (LSU) rRNA gene and morphological analyses, 129 samples belonged to Galactomyces candidus, 15 to G. candidum var. citri-aurantii, 6 to G. phurueaense, 2 to Gal. pseudocandidus, 1 to Hyphopichia burtonii, 1 to H. khmerensis, 3 to Saccharomycopsis crataegensis, 1 to S. vini, 1 to Magnusiomyces tetrasperma, 1 to Trichosporon coremiiforme, and 1 to Zygoascus meyerae.
Palavras-Chave:  Rot disease.
Thesaurus NAL:  Dipodascaceae; Geotrichum; Postharvest diseases.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Hortaliças (CNPH)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPH41573 - 1UPCAP - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional