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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
23/09/2014 |
Data da última atualização: |
23/09/2014 |
Autoria: |
CANNAS, A.; PULINA, G. (ed.). |
Afiliação: |
Antonello Cannas, University of Sassari, Italy; Giuseppe Pulina, University of Sassari, Italy. |
Título: |
Dairy goats feeding and nutrition. |
Título original: |
L´alimentazione delle capre da latte. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
Bologna, Italy: CABI, 2008. |
Páginas: |
293 p. |
ISBN: |
978-1-84-593-348-7 |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Tradução: Ana Helena Dias Francesconi |
Conteúdo: |
Nutrition and quality of goat's milk; Mathematical modelling of goat lactation curves; lipids of goat`s milk: origen, conposition and main sources of variation; Protein Components of goat´s milk; Aromatic and nutritional quality of goat's milk; Energy and protein requirements of goats; Feed intake; Foraging behaviour and intake of goats browsing on Mediterranean Shurublands; Grazing management of dairy goats on Mediterranean herbaceous pastures; Feeding management of dairy goats in intensive systems; Goat nutrition for fibre production; Metabolic and nutritional diseases. |
Palavras-Chave: |
Composição alimentar; Goats feeding; Goats nutrition; Manejo alimentar; Qualidade nutricional. |
Thesagro: |
Caprino; Caprinocultura; Nutrição animal. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | PEREIRA, R. C. A.; VALENTE, L. M. M.; PINTO, J. E. B. P.; BERTOLUCCI, S. K. V.; BEZERRA, G. M.; ALVES, F. F.; SANTOS, P. F. P. dos; BENEVIDES, P. J. C.; SIANI, A. C.; ROSARIO, S. L.; MAZZEI, J. L.; d'AVILA, L. A.; GOMES, L. N. F.; AQUINO-NETO, F. R. de; EMMERICK, I. C. M.; CARVALHAES, S. F. In vitro cultivated Uncaria tomentosa and Uncaria guianensis with determination of the pentacyclic oxindole alkaloid contents and profiles. Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 19. n. 6, p. 1193-1200, 2008.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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