Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
05/06/1998 |
Data da última atualização: |
05/06/1998 |
Autoria: |
MOLINA, M. R.; LACHANGE, P. A.; BRESSANI, R. |
Título: |
Some chemical and functional characteristics of a fiber-free coconut protein extract obtained by the enzymic chemical process. |
Ano de publicação: |
1976 |
Fonte/Imprenta: |
Journal Agricultural Food Chemistry, v.24, n.3, p.614-617, 1976. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Coconut; Enzymic chemical; Fibra de coco; Protein. |
Thesagro: |
Cocos Nucifera; Enzima; Extração; Proteína. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00676naa a2200229 a 4500 001 1368827 005 1998-06-05 008 1976 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMOLINA, M. R. 245 $aSome chemical and functional characteristics of a fiber-free coconut protein extract obtained by the enzymic chemical process. 260 $c1976 650 $aCocos Nucifera 650 $aEnzima 650 $aExtração 650 $aProteína 653 $aCoconut 653 $aEnzymic chemical 653 $aFibra de coco 653 $aProtein 700 1 $aLACHANGE, P. A. 700 1 $aBRESSANI, R. 773 $tJournal Agricultural Food Chemistry$gv.24, n.3, p.614-617, 1976.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |