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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
10/10/2018 |
Data da última atualização: |
16/10/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
MUNHOZ, D. R.; MOREIRA, F. K. V.; BRESOLIN, J. D.; BERNARDO, M. P.; SOUSA, C. P. de; MATTOSO, L. H. C. |
Afiliação: |
JOANA DIAS BRESOLIN, CNPDIA; LUIZ HENRIQUE CAPPARELLI MATTOSO, CNPDIA. |
Título: |
Sustainable production and In vitro biodegradability of edible films from yellow passion fruit coproducts via continuous casting. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
ACS Sustainable Chemistry & Engineering, v. 6, n. 8, p. 9883-9892, 2018. |
DOI: |
10.1021/acssuschemeng.8b01101 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Packaging material; Passion fruit pomace; Valorization of wastes. |
Thesaurus Nal: |
Biodegradability; Tensile strength. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00823naa a2200241 a 4500 001 2097226 005 2018-10-16 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1021/acssuschemeng.8b01101$2DOI 100 1 $aMUNHOZ, D. R. 245 $aSustainable production and In vitro biodegradability of edible films from yellow passion fruit coproducts via continuous casting.$h[electronic resource] 260 $c2018 650 $aBiodegradability 650 $aTensile strength 653 $aPackaging material 653 $aPassion fruit pomace 653 $aValorization of wastes 700 1 $aMOREIRA, F. K. V. 700 1 $aBRESOLIN, J. D. 700 1 $aBERNARDO, M. P. 700 1 $aSOUSA, C. P. de 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tACS Sustainable Chemistry & Engineering$gv. 6, n. 8, p. 9883-9892, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 47 | |
41. | | FABIANO, M. Z.; CÔRREA, T. R. A.; SCRAMIN, J. A.; BRESOLIN, J. D.; ASSIS, O. B. G. de; FORATO, L. A.; BERNARDES-FILHO, R. Study of the propolis effect incorporation into edible zein films In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AND AGRICULTURE APPLICATIONS OF NANOTECHNOLOGIES - NanoAgri, 2010, São Pedro, SP. [Anais…] São Pedro: Aptor Software, 2010. Editors: Caue Ribeiro, Odílio Benedito Garrido de Assis, Luiz Henrique Capparelli Mattoso, Sérgio Mascarenhas.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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42. | | MUNHOZ, D. R.; MOREIRA, F. K. V.; BRESOLIN, J. D.; BERNARDO, M. P.; SOUSA, C. P. de; MATTOSO, L. H. C. Sustainable production and In vitro biodegradability of edible films from yellow passion fruit coproducts via continuous casting. ACS Sustainable Chemistry & Engineering, v. 6, n. 8, p. 9883-9892, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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43. | | SANTOS, J. V. dos; BENTO, L. R.; BRESOLIN, J. D.; FOSCHINI, M. M.; OLIVEIRA, P. P. A.; PEZZOPANE, J. R. M.; BERNARDI, A. C. de C.; MENDES, I. C.; MARTIN NETO, L. The long-term effects of intensive grazing and silvopastoral systems on soil physicochemical properties, enzymatic activity, and microbial biomass. Catena, v. 219, a106619, 2022. 1 - 11Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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44. | | SANTOS, J. V. DOS; BENTO, L. R.; BRESOLIN, J. D.; OLIVEIRA, P. P. A.; BERNARDI, A. C. de C.; PEZZOPANE, J. R. M.; MENDES, I. de C.; MARTIN NETO, L. Enzymatic activity as an early sensor in the evaluation of soil quality in silvopastoral systems. In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FORESTRY SYSTEMS: 100% DIGITAL, 2., 2021. WCCLF 2021 proceedings. Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2021. p.347-351.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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45. | | SANTOS, J. V. DOS; BENTO, L. R.; BRESOLIN, J. D.; OLIVEIRA, P. P. A.; BERNARDI, A. C. de C.; PEZZOPANE, J. R. M.; MENDES, I. de C.; MARTIN NETO, L. Enzymatic activity as an early sensor in the evaluation of soil quality in silvopastoral systems. In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FORESTRY SYSTEMS, 2., 2021. Proceedings reference... Brasília, DF: Embrapa, 2021. p. 347-351.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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46. | | ZUCCHINI, N. M.; FLORENCIO, C.; MIRANDA, M.; OLDONI, F. C. A.; BONFIM, N. S.; RODRIGUES, K. A.; OLIVEIRA, R. M. D. DE; FOSCHINI, M. M.; HUBINGER, S. Z.; BRESOLIN, J. D.; FERREIRA, M. D. Effect of carnauba wax nanoemulsion coating on postharvest papaya quality. ISHS Acta Horticulturae, v. 1325, p. 199-206, 2021. V International Symposium on Postharvest Pathology: From Consumer to Laboratory-Sustainable Approaches to Managing Postharvest Pathogens.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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47. | | PESTANA, G. C.; SANTOS, K. A. F. DOS; MIRANDA, M.; SPRICIGO, P. C.; FOSCHINI, M. M.; BRESOLIN, J. D.; HUBINGER, S. Z.; ASSIS, O. B. G. de; FERREIRA, M. D. Effects of carnauba wax and chitosan bilayer edible coating on shelf life of fresh-cut apple. ISHS Acta Horticulturae, v. 1325, p. 215-224, 2021. V International Symposium on Postharvest Pathology: From Consumer to Laboratory-Sustainable Approaches to Managing Postharvest Pathogens.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 47 | |
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