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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  14/10/1999
Data da última atualização:  14/10/1999
Autoria:  KWOK, S. C. M.; CHAN JUNIOR, H. T.; NAKAYAMA, T. O. M.; BREKKE, J. E.
Afiliação:  USDA and University of Hawaii, Honolulu, Hawaii.
Título:  Passion fruit starch and effect on juice viscosity
Ano de publicação:  1974
Fonte/Imprenta:  Journal of Food Science, v.39, n.3, p.431-433, 1974
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Passion fruit, indigenous to the American tropics, is now grown in most of the tropical countries of the world. In Hawaii the yellow passion fruit, Passiflora edulis f. flavicarpa Degener, is the basis of the entire passion fruit juice industry while in Australia, Ceylon, and India, the purple passion fruit, P. edulis f. edulis, is more important (Martin and Nakasone, 1970). Chan et al. (1972) reported that juice of the yellow variety differs from the purple in total axid conntent and in the relative proportions of each of the acids. Flavor differences between yellow and purple passion fruit juices have been reported by Parliment (1972) and by Hiu and Scheuer (1961). wenkkam and Miller (1965) reported that the yellow variety had a much higher vitamin A value than the purple.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF17377 - 1ADDSP - --S11547S11547
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