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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  17/04/2007
Data da última atualização:  03/01/2024
Autoria:  COSTA, F. da; FERREIRA, J. M. PÉREZ, J. R. O.; PILAR, R.; SALIBA, E. O. S.; BORGES, I.
Título:  Efeito do grupo genético e do peso de abate sobre a composição da gordura de cordeiros.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 18., 2002, Porto Alegre. Integração pesquisa indústria: anais. Porto Alegre: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2002. Seção Carnes e Pescados. 3 f.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Coposição química; Peso ao abate.
Thesagro:  Carne; Cordeiro; Gordura; Ovino.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC19774 - 1ADDAA - CDCD 0156
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Corte.
Data corrente:  21/02/2018
Data da última atualização:  21/02/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 2
Autoria:  BIGI, M. M.; BLANCO, F. C.; ARAUJO, F. R.; THACKER, T. C.; ZUMÁRRAGA, M. J.; CATALDI, A. A.; SORIA, M. A.; BIGI, F.
Afiliação:  María M. Bigi, School of Agronomy - UBA; Federico Carlos Blanco, Biotechnology Institute/National Institute of Agricultural Technology - INTA; FLABIO RIBEIRO ARAUJO, CNPGC; Tyler C. Thacker, United States Department of Agriculture/Agricultural Research Service/National Animal Disease Center; Martín J. Zumárraga, Biotechnology Institute/National Institute of Agricultural Technology - INTA; Angel A. Cataldi, Biotechnology Institute/National Institute of Agricultural Technology - INTA; Marcelo A. Soria, School of Agronomy - UBA; Fabiana Bigi, Biotechnology Institute/National Institute of Agricultural Technology - INTA.
Título:  Polymorphisms of 20 regulatory proteins between Mycobacterium tuberculosis and Mycobacterium bovis.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  Microbiology and Immunology, v. 60, n. 8, p. 552-560, August 2016
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Mycobacterium tuberculosis and Mycobacterium bovis are responsible for tuberculosis in humans and animals, respectively. Both species are closely related and belong to the Mycobacterium tuberculosis complex (MTC). M. tuberculosis is the most ancient species from which M. bovis and other members of the MTCevolved. The genome of M. bovis is over>99.95% identical to that of M. tuberculosis but with seven deletions ranging in size from 1 to 12.7 kb. In addition, 1200 single nucleotide mutations in coding regions distinguish M. bovis from M. tuberculosis. In the present study, we assessed 75 M. tuberculosis genomes and 23 M. bovis genomes to identify non-synonymous mutations in 202 coding sequences of regulatory genes between both species. We identified species-specific variants in 20 regulatory proteins and confirmed differential expression of hypoxia-related genes between M. bovis and M. tuberculosis.
Palavras-Chave:  Regulator.
Thesagro:  Anoxia; Mycobacterium Bovis; Polimorfismo.
Thesaurus NAL:  Mycobacterium tuberculosis; Polymorphism.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/172939/1/27-Polymorphisms-of-20-regulatory-proteins-between-Mycobacterium-tuberculosis-and-Mycobacterium-bovis-2016.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Corte (CNPGC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGC17053 - 1UPCAP - DD
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