Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
31/03/2010 |
Data da última atualização: |
05/04/2010 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
DAGUER, H.; STEPHAN, M. P.; BARCELLOS, V. C.; BERSOT, L. S. |
Afiliação: |
HEITOR DAGUER, MAPA; MARILIA PENTEADO STEPHAN, CTAA; V. C. BARCELLOS, UFPR; L. S. BERSOT, UFPR. |
Título: |
Effects of enhancement with non-meat proteins and sodium tripolyphosphate on physicochemical properties of pork loin 24.00. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 55., 2009, Copenhagen. Meat - muscle, manufacturing and meals. Frederiksberg C: Centre for Advanced Food Studies, 2009. Ref. PE4.06. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Lombo de porco. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00643naa a2200157 a 4500 001 1662891 005 2010-04-05 008 2009 bl --- 0-- u #d 100 1 $aDAGUER, H. 245 $aEffects of enhancement with non-meat proteins and sodium tripolyphosphate on physicochemical properties of pork loin 24.00. 260 $c2009 653 $aLombo de porco 700 1 $aSTEPHAN, M. P. 700 1 $aBARCELLOS, V. C. 700 1 $aBERSOT, L. S. 773 $tIn: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 55., 2009, Copenhagen. Meat - muscle, manufacturing and meals. Frederiksberg C: Centre for Advanced Food Studies, 2009. Ref. PE4.06.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|