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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
02/06/2009 |
Data da última atualização: |
02/06/2009 |
Autoria: |
BECKER, W. F.; MUELLER, S.; SANTOS, J. P. dos; WAMSER, A. F.; SUZUKI, A.; MARCUZZO, L. L. |
Título: |
Produção integrada de tomate na região do Alto Vale do Rio do Peixe, em Santa Catarina. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: PRODUÇÃO integrada no Brasil: agropecuária sustentável alimentos seguros. Brasília, DF: MAPA/ACS, 2008/2009. |
Páginas: |
p. 897-912. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Brasil; Santa Catarina. |
Thesagro: |
Produção Integrada; Tomate. |
Thesaurus Nal: |
Solanum lycopersicum. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
12/04/2018 |
Data da última atualização: |
08/04/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MOREIRA, R. F.; MATOS, M. N. C.; ALVES FILHO, J. G.; VALLE, R. V. do; ELOY, A. M. X.; PINTO, T. M. F.; MACHADO, S. P.; COSTA, C. R. R.; LIMA FILHO, J. L. de; LIMA, J. P. M. S.; CUNHA, R. M. S. da. |
Afiliação: |
Raulzito Fernandes Moreira, Pós-graduação - Universidade Federal do Ceará (UFC) - Sobral, CE, Brasil.; Maria Nágila Carneiro Matos; João Garcia Alves Filho; Roberta Vianna do Valle; ANGELA MARIA XAVIER ELOY, CNPC; Tatiana Maria Farias Pinto; Saris Pinto Machado Junior; Cíntia Renata Rocha Costa; José Luiz de Lima Filho; João Paulo Matos Santos Lima; Rodrigo Maranguape Silva da Cunha. |
Título: |
Diversity of ejaculated sperm proteins in Moxotó bucks (Capra hircus) evaluated by multiple extraction methods. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Animal Reproduction, Belo Horizonte, v. 15, n. 1, p. 84-92, jan./mar. 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: This study aimed to develop protocols for the extraction of sperm proteins from Moxotó goats (Capra hircus) and to compare the resulting proteomic maps. The sperm proteins were isolated using an extraction buffer containing 7 M urea and 2 M thiourea, 20 mM DTT, and one of the following detergents: 1% or 4% CHAPS; 1% or 4% SDS; 1% or 4% Triton X-100; or a combination of CHAPS and SDS. The 1-DE and 2-DE profiles of the isolated proteins revealed that the various isolation methods were efficient. Qualitative and quantitative differences in the 1-DE and 2-DE profiles were observed. 2-DE maps indicated that the amount and diversity of proteins visualized depended on the detergent that was used. Furthermore, this work revealed that the combination of detergents increased the resolution of some spots and retained the characteristics of the individual detergents, depending on their concentrations. |
Palavras-Chave: |
Análise proteômica; Isolation methods; Proteomic analysis; Proteomic profiles; Raça Moxotó. |
Thesagro: |
Caprino; Detergente. |
Thesaurus NAL: |
detergents; Goats; proteomics; Spermatozoa; Surfactants. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/175677/1/CNPC-Diversity-2018-.pdf
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Marc: |
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Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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