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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  10/10/2023
Data da última atualização:  13/12/2023
Tipo da produção científica:  Autoria/Organização/Edição de Livros
Autoria:  DELIZA, R.; CORVALAN, C.; GOMES, F.; BARQUERA, S. (ed.).
Afiliação:  ROSIRES DELIZA, CTAA; CAMILA CORVALAN, University of Chile; FABIO GOMES, Pan American Health Organization, United States; SIMON BARQUERA, National Institute of Public Health, Mexico.
Título:  Strengthening food labeling policies in Brazil.
Ano de publicação:  2023
Fonte/Imprenta:  Lausanne: Frontiers Media SA, 2023.
Descrição Física:  e-book.
ISBN:  978-2-8325-2974-4
DOI:  10.3389/978-2-8325-2974-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Food labeling policies can have different purposes, but consumers’ right to protection, human rights to health and to adequate food, the rights of the child and all other interdependent human rights prevail. For this reason, research that seeks to inform the best policy options in fulfilling, protecting, and respecting these rights is paramount. Brazil is known for novel research and action that have led to great advance of knowledge and policies on nutrition and health globally. Different sorts of edible and drinkable products have been historically defined as foods and manufactured and labeled to mimic foods. Unhealthy edible and drinkable commodities industry have insisted on the use of market-forged categorization of products with the purpose of demonstrating an artificial diversification of alike products, for which labeling has been an instrument of consumer deception.
Palavras-Chave:  Food and nutrition policies and programs; Food legislation; Healthy diets; Política de rotulagem.
Thesagro:  Consumidor; Rotulagem.
Thesaurus Nal:  Food labeling; Malnutrition; Public health.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA15553 - 1UPCLV - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoDELIZA, R.; CORVALAN, C.; GOMES, F.; BARQUERA, S. (ed.). Strengthening food labeling policies in Brazil. Lausanne: Frontiers Media SA, 2023. e-book.
Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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2.Imagem marcado/desmarcadoGOMES, F. da S.; CORVALÁN, C.; DELIZA, R.; BARQUERA, S. Strengthening food labeling policies in Brazil. Frontiers in Nutrition, 2023. Editorial.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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