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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSALDANHA, E. M.; BARBOSA, I. C. (org.). Fruticultura tropical, citros e mandioca: resumos informativos 1991-1993. Cruz das Almas: EMBRAPA-CNPMF, 1994. 179 p. (EMBRAPA-CNPMF. Documentos, 58).

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSALDANHA, E. M.; BARBOSA, I. C. (org.). Fruticultura tropical, citros e mandioca: resumos informativos 1994. Cruz das Almas, 1995. 178 p. (EMBRAPA-CNPMF. Documentos, 67).

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSALDANHA, E. M.; BARBOSA, I. C. Fruticultura tropical, citros e mandioca: resumos informativos. Cruz das Almas: EMBRAPA-CNPMF, 1994. 89 p. (EMBRAPA-CNPMF. Documentos, 57).

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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4.Imagem marcado/desmarcadoKAUFFMANN, C.; QUADRO, A. F. F.; BARBOSA, I. C.; BOARI, A. de J. Espécies virais em lavouras de feijão-de-metro no estado do Pará. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA AMAZÔNIA ORIENTAL, 21., 2017, Belém, PA. Anais. Belém, PA: Embrapa Amazônia Oriental, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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5.Imagem marcado/desmarcadoBARBOSA, I. C. C.; RIBEIRO, L. O.; MATTA, V. M. da. Extraction of bioactive compounds from a juçara byproduct. In: INTERNATIONAL CONFERENCE FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY CHALLENGES FOR THE 21ST CENTURY. 31., 2017. Sitges. Spain: Elsevier, 2017. 31st EFFoST. 13 a 16 novembro. Sitges, Spain.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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6.Imagem marcado/desmarcadoBARBOSA, I. C.; RIBEIRO, R. P.; SOUSA, A. M. P.; SALLES, H. O. Caracterização da atividade lignocelulolítica de enzimas ruminais de ovinos quanto à ação de agentes redutores. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA CAPRINOS E OVINOS, 6., 2017, Sobral. Anais... Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2017. p. 15-16. [HEVILA OLIVEIRA SALLES FIGUEIREDO].

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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7.Imagem marcado/desmarcadoSALLES, H. O.; EGITO, A. S. do; CARNEIRO, J. da C.; XIMENES, L. V.; RIBEIRO, M. T.; RIBEIRO, R. P.; BARBOSA, I. C.; SOUSA, A. M. P. Banco de Extratos de Enzimas Fibrolíticas Isoladas de Conteúdo Ruminal (BEEFRUM). Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2017. 7 p. il. Color. (Embrapa Caprinos e Ovinos. Comunicado Técnico, 160). [HEVILA OLIVEIRA SALLES FIGUEIREDO]; [ANTONIO SILVIO DO EGITO VASCONCELOS]

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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8.Imagem marcado/desmarcadoBARBOSA, I. C. B.; DIAS, L. T. S.; MACHADO, M. C. P.; HERMES, L. C.; SILVA, J. D. T.; DONADON, V. Desempenho de tilápias do Nilo criadas em diferentes densidades e com probióticos na água. In: CONGRESSO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 21., 2013, São Carlos. Anais... São Carlos: UFSCar, 2013. Ref. 75.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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9.Imagem marcado/desmarcadoMORAES JUNIOR, E. F. de; SOUZA, E. C. de; TEIXEIRA, O. M. M.; BARBOSA, I. C. da C.; SILVA, A. dos S. Caracterização físico-química de chá misto de amora (Rubus spp) e hibisco (Hibiscus sabdariffa). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUÍMICA, 57., 2017, Gramado, RS. Megatendências: Desafios e oportunidades para o futuro da Química. Rio de Janeiro: ABQ, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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10.Imagem marcado/desmarcadoQUEIROGA, R. C. R. do E.; OLIVEIRA, M. E. G. de; GARCIA, E. F.; SILVA, M. G. da; BARBOSA, I. C.; SOUZA, E. L. de; ALCÂNTARA, M. D. B. de; SOUSA, W. H. de. Aceitabilidade de iogurte de leite de cabra sabor limão e morango. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE CAPRINOS E OVINOS DE CORTE, 3., 2007, João Pessoa. Anais... João Pessoa: SEBRAE-PB: EMEPA-PB, 2007. 3 f. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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11.Imagem marcado/desmarcadoCORREA, L. P.; CANCELA, L. S.; SODRÉ, L. G. G. G.; MOON, S. E. N.; MARQUES, J. R. F.; SOUZA, E. C. de; BARBOSA, I. C. da C.; SILVA, A. dos S. Análise sensorial de leite de búfala produzido em Belém do Pará. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUÍMICA, 58., 2018, São Luis. Trabalhos. Rio de Janeiro: ABQ, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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12.Imagem marcado/desmarcadoPIANI CORREA, L.; CANCELA, L. S.; SODRÉ, L. G. G. G.; MOON, S. E. N.; MARQUES, J. R. F.; BARBOSA, I. C. da C.; SOUZA, E. C. de; SILVA, A. dos S. Estudo físico-químico de coalhada de leite de búfala. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUÍMICA, 58., 2018, São Luis. Trabalhos. Rio de Janeiro: ABQ, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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13.Imagem marcado/desmarcadoQUEIROGA, R. de C. R. do E.; MATIAS, S. M. G.; SANTOS, M. M. dos; BARBOSA, I. C.; GARCIA, E. F.; SOUZA, E. L. de; OLIVEIRA, C. E. V. de; SOUSA, H. M. H. Características físico-químicas, microbiológicas e perfil de ácidos graxos de queijos de leite de cabra comercializados. Revista do Instituto Adolfo Lutz, São Paulo, v. 68, n. 3, p. 411-18, 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  06/10/2017
Data da última atualização:  06/10/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  ANDRADE, E. C. de; HUNTER, W. B.
Afiliação:  EDUARDO CHUMBINHO DE ANDRADE, CNPMF; WAYNE B. HUNTER, Agricultural Research Service.
Título:  RNAi feeding bioassay: development of a non-transgenic approach to control Asian citrus psyllid and otherhemipterans.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  Entomologia Experimentalis et Applicata, v. 162, p. 389?396, 2017.
ISSN:  0013-8703
DOI:  10.1111/eea.12544
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  RNA interference (RNAi) involves a natural mechanism of gene regulation and an antiviral defense system in eukaryotic cells, resulting in sequence-specific degradation of RNAs. Recent studies demonstrated the feasibility of using RNAi-based strategies to reduce insect pests or increase the health of beneficial insects. This technology permits the development of strategies to control a single insect species, with possibly no negative effects on non-target species, like honey bees or parasitoids. Focus on the development of topically applied RNAi-based approaches to manage insect pests and pathogens may provide environmentally sound products for use across all agriculture production systems. Herein presented are methods to develop RNAi-based control to the Asian citrus psyllid (ACP), Diaphorina citri Kuwayama (Hemiptera: Psyllidae), vector of citrus Huanglongbing (HLB). Described is an RNAi feeding bioassay, called in plant system (iPS), which uses vegetative newgrowth citrus flush to deliver double-strand RNA (dsRNA) to ACP during natural feeding. The iPS demonstrated delivery of non-specific dsRNA in ACP 72 h post feeding. Feeding on flushes treated with dsRNA targeting ACP Arginine Kinase (dsAK), caused relative transcript knockdown and psyllid mortality. Increasing the dose of dsAK or use of dsRNA triggers made to different regions of the AK mRNA did not increase psyllidmortality. The iPS bioassay provides an easy system for use across many plants to successfully deliver d... Mostrar Tudo
Thesagro:  Fruta cítrica.
Thesaurus NAL:  Citrus.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMF32000 - 1UPCAP - DDPublicação digital
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