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Registros recuperados : 3 | |
3. | | ROGERIO, F.; CIAMPI-GUILLARDI, M.; BARBIERI, M. C. G.; BRAGANÇA, C. A. D.; SEIXAS, C. D. S.; ALMEIDA, A. M. R.; MASSOLA JUNIOR, N. S. Phylogeny and variability of Colletotrichum truncatum associated with soybean anthracnose in Brazil. Journal of Applied Microbiology, v. 122, n. 2, p. 402-415, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 3 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
06/05/2016 |
Data da última atualização: |
14/02/2017 |
Autoria: |
MANZOLI, A.; STEFFENS, C.; PASCHOALIN, R. T.; SANTOS NETO, A. J. dos; HERRMANN, P. S. de P. |
Afiliação: |
PAULO SERGIO DE P HERRMANN JUNIOR, CNPDIA. |
Título: |
Evaluation of banana ripeness investigated using gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) and a low cost electronic nose ( (Ic)e-nose), developed with conductive polymer utrathin film. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. 1 CD-ROM. IUFoST 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
EVENTOS. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00840naa a2200169 a 4500 001 2044625 005 2017-02-14 008 2012 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMANZOLI, A. 245 $aEvaluation of banana ripeness investigated using gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) and a low cost electronic nose ( (Ic)e-nose), developed with conductive polymer utrathin film. 260 $c2012 653 $aEVENTOS 700 1 $aSTEFFENS, C. 700 1 $aPASCHOALIN, R. T. 700 1 $aSANTOS NETO, A. J. dos 700 1 $aHERRMANN, P. S. de P. 773 $tIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. 1 CD-ROM. IUFoST 2012.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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