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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
16/03/2023 |
Data da última atualização: |
30/04/2024 |
Autoria: |
BAILEY, A. E. (Ed.). |
Título: |
Cottonseed and cottonseed products; their chemistry and chemical technology. |
Ano de publicação: |
1948 |
Fonte/Imprenta: |
London: INTERSCIENCE, 1948. |
Páginas: |
936p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A history and present state of the cottonseed industry; Composition and characteristics; Granding and evaluation of cottonseed and its primary products; Cottonseed precessing; Utilization of cottonseed products. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Composicao; Composition; Foreign; Heredity; Human; Humana; Oil; Products; Produtos; Protein; Refinamento; Refined; Seed; Sementes; Utilizacao; Utilization. |
Thesagro: |
Absorção; Algodão; Amendoim; Armazenamento; Bioquímica; Celulose; Colheita; Economia; Gergelim; Germinação; Girassol; Gossipol; Historia; Indústria; Línter; Nutrição; Óleo; Pigmentação; Preço; Soja; Tanino. |
Thesaurus Nal: |
absorption; area; biochemistry; cellulose; color; cotton; cottonseed; economics; germination; gossypol; harvesting; history; industry; nutrition; pigments; prices; storage; tannins. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01952nam a2200793 a 4500 001 2152424 005 2024-04-30 008 1948 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBAILEY, A. E. (Ed.). 245 $aCottonseed and cottonseed products; their chemistry and chemical technology. 260 $aLondon: INTERSCIENCE$c1948 300 $a936p. 520 $aA history and present state of the cottonseed industry; Composition and characteristics; Granding and evaluation of cottonseed and its primary products; Cottonseed precessing; Utilization of cottonseed products. 650 $aabsorption 650 $aarea 650 $abiochemistry 650 $acellulose 650 $acolor 650 $acotton 650 $acottonseed 650 $aeconomics 650 $agermination 650 $agossypol 650 $aharvesting 650 $ahistory 650 $aindustry 650 $anutrition 650 $apigments 650 $aprices 650 $astorage 650 $atannins 650 $aAbsorção 650 $aAlgodão 650 $aAmendoim 650 $aArmazenamento 650 $aBioquímica 650 $aCelulose 650 $aColheita 650 $aEconomia 650 $aGergelim 650 $aGerminação 650 $aGirassol 650 $aGossipol 650 $aHistoria 650 $aIndústria 650 $aLínter 650 $aNutrição 650 $aÓleo 650 $aPigmentação 650 $aPreço 650 $aSoja 650 $aTanino 653 $aBrasil 653 $aComposicao 653 $aComposition 653 $aForeign 653 $aHeredity 653 $aHuman 653 $aHumana 653 $aOil 653 $aProducts 653 $aProdutos 653 $aProtein 653 $aRefinamento 653 $aRefined 653 $aSeed 653 $aSementes 653 $aUtilizacao 653 $aUtilization
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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