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Registros recuperados : 1 | |
1. | | FISCHER, H. M.; BABST, M.; KASPAR, T.; ACUNA, G.; ARIGONI, F.; HENNECKE, H. One member of a groESL-like chaperonin multigene family in Bradyrhizobium japonicum is co-regulated with symbiotic nitrogen fixation genes. Embo J., v.12, n.7, p.2901-2912, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
24/02/2012 |
Data da última atualização: |
17/02/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 5 |
Autoria: |
TORGA, P. P.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; BASSINELLO, P. Z.; CARVALHO, H. W. L.; COSTA, A. F.; MAGALDI, M. C. S.; PAIVA, B. A. R.; WENDLAND, A.; MELO, P. G. S. |
Afiliação: |
PAULA PEREIRA TORGA, CNPAF; HELTON SANTOS PEREIRA, CNPAF; LEONARDO CUNHA MELO, CNPAF; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; HELIO WILSON LEMOS DE CARVALHO, CPATC; A. F. COSTA; MARIANA CRUZICK DE S MAGALDI, CNPAF; B. A. R. PAIVA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE GOIÁS; ADRIANE WENDLAND FERREIRA, CNPAF; PATRÍCIA G. S. MELO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE GOIÁS. |
Título: |
Cooking time of common beans carioca type evaluated in different environments. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 54, p. 40-41, Mar. 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Cooking time is affected by various environmental factors and by the genotype. Considering that the final evaluation of carioca lines is performed in several environments, there is the possibility of measuring the cooking time of these lines, and also, to verify the existence of genotypes x environments interaction for that characteristic. |
Thesagro: |
Cocção; Feijão; Melhoramento genético vegetal; Phaseolus vulgaris. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/54529/1/BIC5.pdf
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Marc: |
LEADER 01166naa a2200277 a 4500 001 1916377 005 2024-02-17 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTORGA, P. P. 245 $aCooking time of common beans carioca type evaluated in different environments.$h[electronic resource] 260 $c2011 520 $aCooking time is affected by various environmental factors and by the genotype. Considering that the final evaluation of carioca lines is performed in several environments, there is the possibility of measuring the cooking time of these lines, and also, to verify the existence of genotypes x environments interaction for that characteristic. 650 $aCocção 650 $aFeijão 650 $aMelhoramento genético vegetal 650 $aPhaseolus vulgaris 700 1 $aPEREIRA, H. S. 700 1 $aMELO, L. C. 700 1 $aBASSINELLO, P. Z. 700 1 $aCARVALHO, H. W. L. 700 1 $aCOSTA, A. F. 700 1 $aMAGALDI, M. C. S. 700 1 $aPAIVA, B. A. R. 700 1 $aWENDLAND, A. 700 1 $aMELO, P. G. S. 773 $tAnnual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser$gv. 54, p. 40-41, Mar. 2011.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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