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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
04/03/1993 |
Data da última atualização: |
04/03/1993 |
Autoria: |
ARAUJO, M. de T. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPH. |
Título: |
Resistance under high temperature to root-knot nematodes (Meloidogyne spp.) in tomato (Lycopersicon spp.). |
Ano de publicação: |
1979 |
Fonte/Imprenta: |
Gainesville: University of Florida, 1979. |
Páginas: |
89p. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Tese Doutorado. |
Conteúdo: |
Screening of several Lycopersicon accessions using controlled temperature tanks. The screening experiments studied the influence of inoculum densities, thermoperiod, length of initial exposure time to different temperatures, and nematode races on the manifestation of resistance to Meloidogyne spp. |
Palavras-Chave: |
Alta Temperatura; High Temperature; NematodeDisease; Resistance; Root-knot; Tomato. |
Thesagro: |
Doença; Lycopersicon Esculentum; Nematóide; Resistência; Tomate. |
Thesaurus Nal: |
Meloidogyne. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01048nam a2200277 a 4500 001 1749300 005 1993-03-04 008 1979 bl uuuu m 00u1 u #d 100 1 $aARAUJO, M. de T. 245 $aResistance under high temperature to root-knot nematodes (Meloidogyne spp.) in tomato (Lycopersicon spp.). 260 $aGainesville: University of Florida$c1979 300 $a89p. 500 $aTese Doutorado. 520 $aScreening of several Lycopersicon accessions using controlled temperature tanks. The screening experiments studied the influence of inoculum densities, thermoperiod, length of initial exposure time to different temperatures, and nematode races on the manifestation of resistance to Meloidogyne spp. 650 $aMeloidogyne 650 $aDoença 650 $aLycopersicon Esculentum 650 $aNematóide 650 $aResistência 650 $aTomate 653 $aAlta Temperatura 653 $aHigh Temperature 653 $aNematodeDisease 653 $aResistance 653 $aRoot-knot 653 $aTomato
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 21 | |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | DYMINSKI, D. S.; TAKEDA, H. H.; OLIVEIRA, R.; BOLINI, H. M. A.; MATTOSO, L. H. C.; CÂNDIDO, L. M. B. The electronic tongue as instrument to sweeteners analysis: an innovation. In: INNOVATIONS IN TRADITIONAL FOODS, EFFOST, 2005, Valencia. Proceedings... Valencia: Elsevier, 2005. p. 197-199. v. 1.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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7. | | DYMINSKI, D. S.; TAKEDA, H. H.; BOLINI, H. M. A.; MATTOSO, L. H.; CÃNDIDO, L. M. B. Utilização da língua eletrônica para avaliação de aromas. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DOS ALIMENTOS, 6., 2005, Campinas. Ciência dos alimentos> abrindo caminhos para o desenvolvimento científico, tecnológico e industrial. [Resumos...] Campinas: UNICAMP, 2005.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Meio Ambiente. |
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10. | | FELICIO, T. L.; ESMERINO, E. A.; CRUZ, A. G.; NOGUEIRA, L. C.; RAICES, R. S. L.; DELIZA, R.; BOLINI, H. M. A.; POLLONIO, M. A. R. Cheese. What is its contribution to the sodium intake of Brazilians? Appetite, v. 66, p. 84-88, Jul. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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17. | | VENÂNCIO, E. M.; CRUZ, A. G.; CADENA, R. S.; ESMERINO, E. A.; FARIA, J. A. F.; POLLONIO, M. A. R.; BOLINI, H. M. A.; DELIZA, R. Sodium reduction in probiotic cream cheese: and the sensory acceptance. In: EUROPEAN CONFERENCE ON SENSORY AND CONSUMER RESEARCH, 5., 2012, Bern. A sense of inspiration: conference abstracts. [S.l.]: Elsevier, 2012.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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19. | | BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, D. G. C.; PEREIRA, G. E.; ROCHA, I. F. O.; FREITAS, M. L. F.; BOLINI, H. M. A. Use of organic acids to increase the stability of brazilian red wines produced in tropical semi-arid environmental conditions: quality evaluation based on consumer test and time-intensity analysis. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 10., 2013, Rio de Janeiro. Abstracts... [S.l.]: Elsevier, 2013.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Semiárido. |
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20. | | CRUZ, A. G.; CADENA, R. S.; CASTRO, W. F.; ESMERINO, E. A.; RODRIGUES, J. B.; GAZE, L.; FARIA, J. A. F.; FREITAS, M. Q.; DELIZA, R.; BOLINI, H. M. A. Consumer perception of probiotic yogurt: performance of check all that apply (CATA), projective mapping, sorting and intensity scale. Food Research International, v. 54, n. 1, p. 601-610, Nov. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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