|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
27/12/2019 |
Data da última atualização: |
27/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ARAÚJO, A. C. L.; PASQUATTI, T. N.; ARAUJO, F. R. |
Afiliação: |
Ana Clara Leonardo Araújo, GAPPE - Escola GAPPE; Taynara Nunes Pasquatti, Universidade Católica Dom Bosco - UCDB; FLABIO RIBEIRO DE ARAUJO, CNPGC. |
Título: |
Detection of Salmonella spp. in artisanal cheese of Campo Grande, State of Mato Grosso do Sul. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 30., 2019, Maceió. Resumos... São Paulo, SP: Sociedade Brasileira de Microbiologia -SBM, 2019. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Brazilian artisanal cheeses are characterized by the use of raw milk, as well as following simple and traditional manufacturing technology. Despite the efforts of the Brazilian authorities to regulate the production and commercialization of artisanal cheeses, these products often does not comply with the hygienic?sanitary requirements demanded by official agencies. Salmonella sp. continues to be a major concern for the dairy industry because these bacteria have caused outbreaks of illness and have been isolated from various dairy products. In the municipality of Campo Grande, the trade of artisanal fresh cheeses, from different regions of the state of Mato Grosso do Sul, is common. In this context, the survey of Salmonella spp. in artisanal cheeses provides important information for health authorities in order to prevent salmonellosis in the population. |
Palavras-Chave: |
Artisanal cheeses; PCR. |
Thesagro: |
Salmonella spp. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/207901/1/Detection-of-salmonella-spp.-in-artisanal-cheese.pdf
|
Marc: |
LEADER 01475nam a2200169 a 4500 001 2117812 005 2019-12-27 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aARAÚJO, A. C. L. 245 $aDetection of Salmonella spp. in artisanal cheese of Campo Grande, State of Mato Grosso do Sul.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 30., 2019, Maceió. Resumos... São Paulo, SP: Sociedade Brasileira de Microbiologia -SBM$c2019 520 $aBrazilian artisanal cheeses are characterized by the use of raw milk, as well as following simple and traditional manufacturing technology. Despite the efforts of the Brazilian authorities to regulate the production and commercialization of artisanal cheeses, these products often does not comply with the hygienic?sanitary requirements demanded by official agencies. Salmonella sp. continues to be a major concern for the dairy industry because these bacteria have caused outbreaks of illness and have been isolated from various dairy products. In the municipality of Campo Grande, the trade of artisanal fresh cheeses, from different regions of the state of Mato Grosso do Sul, is common. In this context, the survey of Salmonella spp. in artisanal cheeses provides important information for health authorities in order to prevent salmonellosis in the population. 650 $aSalmonella spp 653 $aArtisanal cheeses 653 $aPCR 700 1 $aPASQUATTI, T. N. 700 1 $aARAUJO, F. R.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
12/02/1996 |
Data da última atualização: |
19/01/2023 |
Autoria: |
BOTREL, M. de A.; ALVIM, M. J. |
Afiliação: |
CNPGL. |
Título: |
Aveia e azevém: opções que garantem alimentação. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
Balde Branco, São Paulo, v. 29, n. 348, p. 41-44, out. 1993. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Dry period; Forrageiras; Ney gras; Oat. |
Thesagro: |
Aveia; Azevém; Seca. |
Thesaurus NAL: |
cattle. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/591616/1/Aveia-e-azevem-opcoes-que-garantem-alimentacao.pdf
|
Marc: |
LEADER 00566naa a2200217 a 4500 001 1591616 005 2023-01-19 008 1993 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBOTREL, M. de A. 245 $aAveia e azevém$bopções que garantem alimentação.$h[electronic resource] 260 $c1993 650 $acattle 650 $aAveia 650 $aAzevém 650 $aSeca 653 $aDry period 653 $aForrageiras 653 $aNey gras 653 $aOat 700 1 $aALVIM, M. J. 773 $tBalde Branco, São Paulo$gv. 29, n. 348, p. 41-44, out. 1993.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|