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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  31/08/2021
Data da última atualização:  03/01/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  ROSA C.; BACCARO, F.; CRONEMBERGER, C.; HIPÓLITO, J.; BARROS, C. F.; RODRIGUES, D. de J.; NECKEL-OLIVEIRA, S.; OVERBECK, G. E.; DRECHSLER-SANTOS, E. R.; ANJOS, M. R. dos; FERREGUETTI, A. C.; AKAMA, A.; MARTINS, M. B.; TOMAS, W. M.; SANTOS, S. A.; FERREIRA, V. L.; CUNHA, C. N. da; PENHA, J.; PINHO, J. B. de; SALIS, S. M.; DORIA, C. R. da C.; PILLAR, V. D.; PODGAISKI, L. R.; MENIN, M.; BÍGIO, N, C.; ARAGÓN, S.; MANZATTO, A. G.; VÉLEZ-MARTIN, E.; SILVA, A. C. B. L. e; IZZO, T. J.; MORTATI, A. F.; GIACOMIN, L. L.; ALMEIDA, T. E.; ANDRÉ, T.; SILVEIRA, M. A. P. de A.; SILVEIRA, A. L. P. da; MESSIAS, M. R.; MARQUES, M. C. M.; PADIAL, A. A.; MARQUES, R.; BITAR, Y. O. C.; SILVEIRA, M.; MORATO, E. F.; PAGOTTO, R. de C.; STRUSSMANN, C.; MACHADO, R. B.; AGUIAR, L. M. de S.; FERNANDES, G. W.; OKI, Y.; NOVAIS, S.; FERREIRA, G. B.; BARBOSA, F. R.; OCHOA, A. C.; MANGIONE, A. M.; GATICA, A.; CARRIZO, M. C.; RETTA, L. M.; JOFRÉ, L. E.; CASTILLO, L. L.; NEME, A. M.; RUEDA, C.; TOLEDO, J. J. de; GRELLE, C. E. V.; VALE, M. M.; VIEIRA, M. V.; CERQUEIRA, R.; HIGASHIKAWA, E. M.; MENDONÇA, F. P. de; GUERREIRO, Q. L de M.; BANHOS, A.; HERO, JEAN-MARC; KOBLITZ, R.; COLLEVATTI, R. G.; SILVEIRA, L. F.; VASCONCELOS, H. L.; VIEIRA, C. R.; COLLI, G. R.; CECHIN, S. Z.; SANTOS, T. G. dos; FONTANA, C. S.; JARENKOW, J. A.; MALABARBA, L. R.; RUEDA, M. P. R.; ARAUJO, P. A.; PALOMO, L.; ITURRE, M. C.; BERGALLO, H. G.; MAGNUSSON, W. E.
Afiliação:  CLARISSA ROSA, Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia; FABRICIO BACCARO, Universidade Federal do Amazonas; CECILIA CRONEMBERGER, Instituto Chico Mendes de Conservação da Biodiversidade; JULIANA HIPÓLITO, Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia; CLAUDIA FRANCA BARROS, Instituto de Pesquisas Jardim Botânico do Rio de Janeiro; DOMINGOS DE JESUS RODRIGUES, Universidade Federal de Mato Grosso; SELVINO NECKEL-OLIVEIRA, Universidade Federal de Santa Catarina; GERHARD E. OVERBECK, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; ELISANDRO RICARDO DRECHSLER-SANTOS, Universidade Federal de Santa Catarina; MARCELO RODRIGUES DOS ANJOS, Universidade Federal do Amazonas; ÁTILLA C. FERREGUETTI, Universidade do Estado do Rio de Janeiro; ALBERTO AKAMA, Museu Paraense Emílio Goeldi; MARLÚCIA BONIFÁCIO MARTINS, Museu Paraense Emílio Goeldi; WALFRIDO MORAES TOMAS, CPAP; SANDRA APARECIDA SANTOS, CPAP; VANDA LÚCIA FERREIRA, Universidade Federal de Mato Grosso do Sul; CATIA NUNES DA CUNHA, Universidade Federal do Mato Grosso; JERRY PENHA, Universidade Federal de Mato Grosso; JOÃO BATISTA DE PINHO, Universidade Federal de Mato Grosso; SUZANA MARIA DE SALIS, CPAP; CAROLINA RODRIGUES DA COSTA DORIA, Universidade Federal de Rondônia; VALÉRIO D. PILLAR, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; LUCIANA R. PODGAISKI, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; MARCELO MENIN, Universidade Federal do Amazonas; NARCÍSIO COSTA BÍGIO, Universidade Federal de Rondônia; SUSAN ARAGÓN, Universidade Federal do Oeste do Pará; ANGELO GILBERTO MANZATTO, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; EDUARDO VÉLEZ-MARTIN, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; ANA CAROLINA BORGES LINS E SILVA, Universidade Federal de Rondônia; THIAGO JUNQUEIRA IZZO, Universidade Federal do Mato Grosso; AMANDA FREDERICO MORTATI, Universidade Federal do Oeste do Pará; LEANDRO LACERDA GIACOMIN, Universidade Federal do Oeste do Pará; THAÍS ELIAS ALMEIDA, Universidade Federal do Oeste do Pará; THIAGO ANDRÉ, Universidade Federal do Oeste do Pará; MARIA AUREA PINHEIRO DE ALMEIDA SILVEIRA, Universidade Federal de Rondônia; ANTÔNIO LAFFAYETE PIRES DA SILVEIRA, Universidade Federal de Rondônia; MARILUCE REZENDE MESSIAS, Universidade Federal de Rondônia; MARCIA C. M. MARQUES, Universidade Federal do Paraná; ANDRE ANDRIAN PADIAL, Universidade Federal do Paraná; RENATO MARQUES, Universidade Federal do Paraná; YOUSZEF O. C. BITAR, Universidade Federal do Pará; MARCOS SILVEIRA, Universidade Federal do Acre; ELDER FERREIRA MORATO, Universidade Federal do Acre; RUBIANI DE CÁSSIA PAGOTTO, Universidade Federal de Rondônia; CHRISTINE STRUSSMANN, Universidade Federal de Mato Grosso; RICARDO BOMFIM MACHADO, Universidade de Brasília; LUDMILLA MOURA DE SOUZA AGUIAR, Universidade de Brasília; GERALDO WILSON FERNANDES, Universidade Federal de Minas Gerais; YUMI OKI, Universidade Federal de Minas Gerais; SAMUEL NOVAIS, Universidade Federal de Minas Gerais; GUILHERME BRAGA FERREIRA, University College London; FLÁVIA RODRIGUES BARBOSA, Universidade Federal de Mato Grosso; ANA C. OCHOA, Universidad Nacional de San Luis; ANTONIO M. MANGIONE, Universidad Nacional de San Luis; AILIN GATICA, Universidad Nacional de San Luis; MARÍA CELINA CARRIZO, University College London; LUCÍA MARTINEZ RETTA, Universidad Nacional de San Luis; LAURA E. JOFRÉ, Universidad Nacional de San Luis; LUCIANA L. CASTILLO, Universidad Nacional de San Luis; ANDREA M. NEME, Universidad Nacional de Santiago del Estero; CARLA RUEDA, Universidad Nacional de Santiago del Estero; JOSÉ JULIO DE TOLEDO, Universidade Federal do Amapá; CARLOS EDUARDO VIVEIROS GRELLE, Universidade Federal do Rio de Janeiro; MARIANA M. VALE, Universidade Federal do Rio de Janeiro; MARCUS VINICIUS VIEIRA, Universidade Federal do Rio de Janeiro; RUI CERQUEIRA, Universidade Federal do Rio de Janeiro; EMÍLIO MANABU HIGASHIKAWA, Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia; FERNANDO PEREIRA DE MENDONÇA, Instituto de Educação, Ciência e Tecnologia do Amazonas; QUÊZIA LEANDRO DE MOURA GUERREIRO, Universidade Federal do Oeste do Pará; AUREO BANHOS, Universidade Federal do Espírito Santo; JEAN-MARC HERO, University of the Sunshine Coast; RODRIGO KOBLITZ, Instituto Brasileiro do Meio Ambiente e dos Recursos Naturais Renováveis; ROSANE GARCIA COLLEVATTI, Universidade Federal de Goiás; LUÍS FÁBIO SILVEIRA, Universidade de São Paulo; HERALDO L. VASCONCELOS, Universidade Federal de Uberlândia; CECÍLIA RODRIGUES VIEIRA, Utah State University; GUARINO RINALDI COLLI, Universidade de Brasília; SONIA ZANINI CECHIN, Universidade Federal de Santa Maria; TIAGO GOMES DOS SANTOS, Universidade Federal do Pampa; CARLA S. FONTANA, Pontifícia Universidade Católica do Rio Grande do Sul; JOÃO A. JARENKOW, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; LUIZ R. MALABARBA, Universidade Federal do Rio Grande do Sul; MARTA P. RUEDA, Universidad Nacional de Santiago del Estero; PUBLIO A. ARAUJO, Universidad Nacional de Santiago del Estero; LUCAS PALOMO, Unión de Pequeños Productores del Salado Norte; MARTA C. ITURRE, Universidad Nacional de Santiago del Estero; HELENA GODOY BERGALLO, Universidade do Estado do Rio de Janeiro; WILLIAM E. MAGNUSSON, Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia.
Título:  The program for biodiversity research in Brazil: The role of regional networks for biodiversity knowledge, dissemination, and conservation.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 93, n. 2, e20201604, 2021.
DOI:  10.1590/0001-3765202120201604
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The Program for Biodiversity Research (PPBio) is an innovative program designed to integrate all biodiversity research stakeholders. Operating since 2004, it has installed long-term ecological research sites throughout Brazil and its logic has been applied in some other southern-hemisphere countries. The program supports all aspects of research necessary to understand biodiversity and the processes that affect it. There are presently 161 sampling sites (see some of them at Supplementary Appendix), most of which use a standardized methodology that allows comparisons across biomes and through time. To date, there are about 1200 publications associated with PPBio that cover topics ranging from natural history to genetics and species distributions. Most of the field data and metadata are available through PPBio web sites or DataONE. Metadata is available for researchers that intend to explore the different faces of Brazilian biodiversity spatio-temporal variation, as well as for managers intending to improve conservation strategies. The Program also fostered, directly and indirectly, local technical capacity building, and supported the training of hundreds of undergraduate and graduate students. The main challenge is maintaining the long-term funding necessary to understand biodiversity patterns and processes under pressure from global environmental changes.
Thesagro:  Biodiversidade; Conservação; Desenvolvimento Sustentável; Meio Ambiente.
Thesaurus Nal:  Environmental control systems; Environmental sustainability; Sustainable development.
Categoria do assunto:  P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/225616/1/Program-for-Biodiversity-Research-2021.pdf
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Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
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1.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R. dos. Método multirresíduo para análise de aflatoxina M1, avermectinas, agrotóxicos organofosforados e milbemicina em leite por cromatografia líquida de ultraeficiência acoplada à espectrometria de massas sequencial. 2014. 94 f. Dissertação (Mestrado em Ciência de Alimentos) - Instituto de Química, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, 2014. Orientador: Francisco Radler de Aquino Neto, UFRJ; Coorientadora: Virgínia Verônica de Lima, UFRJ.
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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2.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M.; ANJOS, M. R. Influência da matriz na análise de resíduos de ditiocarbamatos. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 7., 2007, Campinas. Ciência e tecnologia de alimentos em benefício a sociedade: ligando a agricultura à saúde. Campinas: SBCTA: Unicamp/FEA, 2007. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de CongressoCirculação/Nível: -- - --
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3.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R.; CASTRO, I. M. Estudo da recuperação de aflatoxinas em amendoim por CLAE/DF com pré-derivatização por TFA. In: ENCONTRO NACIONAL SOBRE METODOLOGIAS E GESTÃO DE LABORATÓRIOS DA EMBRAPA, 14.; SIMPÓSIO SOBRE METODOLOGIAS DE LABORATÓRIOS DE PESQUISA AGROPECUÁRIA, 1., 2009, Rio de Janeiro. Anais... Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2010. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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4.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R.; CASTRO, I. M. Estudo da recuperação de organoclorados em tomate orgânico por microextração em fase sólida (SPME). In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Ciência de alimentos no mundo globalizado: novos desafios, novas perspectivas. Campinas: Unicamp, 2009. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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5.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M.; ANJOS, M. R. Utilization of SPME methodology to study recovery and presence of organochlorine pesticides in organic tomato. In: INTERNATIONAL WORKSHOP ON CROP PROTECTION CHEMISTRY IN LATIN AMERICA, 3., 2009, Rio de Janeiro. Abstracts. Research Triangle Park, NC: IUPAC, 2009.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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6.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M.; ANJOS, M. R.; OLIVEIRA, E. S. Contaminação de águas superficiais pela presença de resíduos de agrotóxicos provenientes de atividades agrícolas. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 7., 2007, Campinas. Ciência e tecnologia de alimentos em benefício a sociedade: ligando a agricultura à saúde. Campinas: SBCTA: Unicamp/FEA, 2007. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de CongressoCirculação/Nível: -- - --
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7.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M.; ANJOS, M. R.; LABORÃO, L. S. Ensaio para avaliação de aflatoxinas em castanha-do-brasil por CLAE/DF com pré-derivatização por TFA. In: ENCONTRO NACIONAL DE ANALISTAS DE ALIMENTOS, 16.; CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE ANALISTAS DE ALIMENTOS, 2., 2009, Belo Horizonte. Alimento seguro: desafios da intersetorialidade. São Paulo: SBAAL, 2009. 1 CD-ROM.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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8.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R.; CASTRO, I. M.; LABORÃO, L. S. Estudo da recuperação de aflatoxinas em castanha-do-brasil por CLAE/DF com pré-derivatização por TFA. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Ciência de alimentos no mundo globalizado: novos desafios, novas perspectivas. Campinas: Unicamp, 2009. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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9.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M. de; ANJOS, M. R. dos. Determinação de aflatoxinas em milho por cromatografia líquida de alta eficiência com detecção por fluorescência - CLAE/DF. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2009. 4 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado técnico, 158).
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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10.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R.; CASTRO, I. M.; BIZZO, H. R. Organochlorine residues in essential oils by GC/MSMS. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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11.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R. dos; SOUZA, M. de L. M. de. Método de Análise de Acrilamida em Café Torrado por Cromatografia Líquida de Ultra eficiência Acoplada à Espectrometria de Massas Sequencial (CLUE-EM/EM). Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2018. 7 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 233).
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
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12.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M.; ANJOS, M. R.; BIZZO, H. R. Recovery test of organophosphate pesticides in essential oils. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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13.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R.; SANTOS, S. N.; MORAIS, C. T.; TEIXEIRA, A. S.; CASTRO, I. M. Avaliação de aflatoxina M1 em leite em pó integral e desnatado por CLAE/DF. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE CROMATOGRAFIA E TÉCNICAS AFINS, 4., 2010, Campos do Jordão. Livro de resumos. São Carlos, SP: Instituto Internacional de Cromatografia, 2010. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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14.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M. de; ANJOS, M. R. dos; TEIXEIRA, A. da S. Análise de aflatoxinas B1, G1, B2 e G2 em castanha-do-brasil, milho e amendoim utilizando derivatização pós-coluna no sistema cromatográfico CLAE/ Kobra-Cell®/DFL. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2013. 6 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado técnico, 198).
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
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15.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M. de; ANJOS, M. R. dos; QUINTEIRO, L. M. da C. Aplicação da microextração em fase sólida na determinação de resíduos de agrotóxicos em alimentos. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2010. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Documentos, 110).
Tipo: Documentos
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16.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R. dos; SOUZA, M. de L. M. de; CASTRO, I. M. de. Analytical method for determination of Deoxynivalenol (DON) in wheat by LC-IT-MS/MS. In: IBERO-AMERICAN, 1.; BrMASS CONFERENCE ON MASS SPECTROMETRY, 6., 2016, Rio de Janeiro. Resumos Eletrônicos... São Paulo: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas, 2016. p. 83
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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17.Imagem marcado/desmarcadoBORGUINI, R. G.; TEIXEIRA, A. S.; CASTRO, I. M.; ANJOS, M. R.; SOUZA, M. L. M. Avaliação da eficiência do método AOAC na recuperação de ocratoxina A em vinho. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON PET FOOD QUALITY AND SAFETY; NATIONAL MYCOTOXIN MEETING, 14., 2010, Florianópolis. Abstract book. Florianópolis: UFSC, 2010. p. 115.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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18.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M. de; TEIXEIRA, A. da S.; ANJOS, M. R. dos; SANTOS, S. N. dos. Contaminante em leite: análise de aflatoxina M1 por cromatografia líquida de alta eficiência com detecção por fluorescência - CLAE/DFL. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2013. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado técnico, 199).
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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19.Imagem marcado/desmarcadoCASTRO, I. M.; FREITAS, R. C.; TEIXEIRA, A. S.; SOUZA, M. L. M.; ANJOS, M. R. Avaliação da presença de ocratoxina A em vinho tinto por UPLC/MSMS. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ESPECTROMETRIA DE MASSAS, 4., 2011, Campinas. Pôsteres. Campinas: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas, 2011.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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20.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, M. R.; TEIXEIRA, A. S.; CABRAL, P. M. S.; FERREIRA, L. F.; CASTRO, I. M. Estudo da recuperação de aflatoxinas em milho por CLAE/DF com pré-derivatização por TFA. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Ciência de alimentos no mundo globalizado: novos desafios, novas perspectivas. Campinas: Unicamp, 2009. 1 CD-ROM.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
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