Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  09/10/1995
Data da última atualização:  09/10/1995
Autoria:  PAZUR, J. H.; ANDO, T.
Afiliação:  From the Department of Biochemistry and Nutrition, University of Nebraska, Lincoln, Nebraska.
Título:  The action of an amyloglucosidase of aspergillus niger on starch and malto-oligosaccharides.
Ano de publicação:  1959
Fonte/Imprenta:  The Journal of Biological Chemistry, v.234, n.8, agosto, 1959.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  An amyloglucosidase of aspergillus niger has been obtained in a highly purified state by a chromatographic procedure with the use of cellulose ion exchang materials. The enzyme converts starch, amylose, amylopectin, and amylodextrin to glucose in yields approximating complete conversion. Evidence from experiments in which malto-oligosaccharides labeled in position l with C14 were used as substrates indicates that the amyloglucosidase hydrolyzes the oligosaccharides by a multi-chain mechanism beginning at the norreducing end of the molecules.
Palavras-Chave:  Fungos; Producao de enzinas.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF16400 - 1ADCSP - --S352S352
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional