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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  24/02/1992
Data da última atualização:  17/08/2016
Autoria:  AN, J.-F.; PAULL, R. E.
Afiliação:  Dept. of Horticulture; Dept. of Plant Molecular Physiology.
Título:  Storage Temperature and Ethylene Influence on Ripening of Papaya Fruit.
Ano de publicação:  1990
Fonte/Imprenta:  Journal of the American Society Horticultural Science, v.115, n.6, p.949-953, 1990.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The temperature and ethylene response of ripening papaya fruit (Carica papaya L. cv. Sunset) was determined with and without 14 days of storage at 10C. Temperatures at or higher than 30C adversely affected the quality of the ripe papaya. Papayas held at 32.5C for 10 days failed to ripen normally, as evidenced by poor color development, abnormal softening, surface pitting, and an occasional off-flavor. Skin yellowing, fruit softening, and flesh color of papayas exhibited a quadratic response to ripening time within the temperature range of 22.5 to 27.5C. Flesh color development of nonstored fruit did not change significantly during the first 6 days at ripening temperatures, then rapidly increased. Fruit stored for 14 days at 10C exhibited faster ripening rates (e.g., degreening and softening and no delay in flesh color development) than nonstored fruit when removed to other ripening temperatures(17.5 to 32.5C). The outer portion of the flesh of ethylene-treated frit had a faster rate of fipening, as indicated by carotenoid development and softening rate, while the same area of the flesh wasstill pale white in nonethylene-treated fruit. Ethylene reduced the coefficient of variation for skin color, softening rate, and flesh color development in treated fruit. Ethylene increased the rate of skin degreening and hastened the rate of carotenoid development and softening in the outer mesocarp, while having little effect ou the inner mesocarp.
Palavras-Chave:  softening.
Thesagro:  Carica Papaya.
Thesaurus Nal:  cold storage.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF15509 - 1ADCSP - --S3448S3448
CPAA35262 - 1ADDSP - PPS7593S7593
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1.Imagem marcado/desmarcadoQUEIROZ, P. R.; LAGO, W. N. M.; MATOS, R. A. da C.; LIMA, L. H. C. Metodos para inducao e analise de enzimas micoliticas secretadas por Dycima pulvinata. Embrapa Recursos Geneticos e Biotecnologia, 2002. 6 p. (Embrapa Recursos Geneticos e Biotecnologia. Circular Tecnica, 17).
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
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2.Imagem marcado/desmarcadoQUEIROZ, P. R.; LAGO, W. N. M.; MATOS, R. A da C.; LIMA, L. H. C.; MELLO, S. C. M. de M. Métodos para indução e análise de enzimas micolíticas secretadas por Dicyma Pulvinata. Brasília: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2002. 6 p. (Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. Circular Técnica, 17)
Tipo: Circular Técnica
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
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