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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  10/03/1992
Data da última atualização:  10/03/1992
Autoria:  AMENY, M. A.
Afiliação:  Makerere University - Department of Food Science.
Título:  Traditional post-harvest technology of cassava in Uganda.
Ano de publicação:  1990
Fonte/Imprenta:  Tropical Science, v.30, p.41-50, 1990.
ISSN:  0041-3291
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The study was carried out in four districts of Uganda to examine traditional methods of conservation of fresh cassava and to discover how cassava-based foods are prepared traditionally. The report includes the production level of cassava and the population that depends on it. The traditional methods of preparing cassava-based foods are described for Iganga, Kampala, Apach and Lira and a brief description of the traditional cultivars, grown in the areas, is given. Areas of further research are suggested. The main method of preparation was found to be boling. Stored cassava was always is a flour form.
Palavras-Chave:  Methods; Metodos; Processing; processing methods.
Thesagro:  Mandioca; Manihot Esculenta; Processamento.
Thesaurus Nal:  cassava; Uganda.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF15168 - 1ADCSP - --S5315S5315
CNPMF15565 - 1ADCSP - --S5315S5315
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