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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
20/04/2017 |
Data da última atualização: |
24/04/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SOUZA, P. M. de; GOULART, F. R. de V.; MARQUES, J. M.; BIZZO, H. R.; BLANK, A. F.; GROPOSO, C.; SOUSA, M. P. de; VÓLARO, V.; ALVIANO, C. S.; MORENO, D. S. A.; SELDIN, L. |
Afiliação: |
Pamella Macedo de Souza, UFRJ; Fátima Regina de Vasconcelos Goulart, UFRJ; Joana Montezano Marques, UFRJ; HUMBERTO RIBEIRO BIZZO, CTAA; Arie Fitzgerald Blank, UFS; Claudia Groposo, PETROBRAS; Maíra Paula de Sousa; Vanessa Vólaro, Grupo Falcão Bauer; Celuta Sales Alviano, UFRJ; Daniela Sales Alviano Moreno, UFRJ; Lucy Seldin, UFRJ. |
Título: |
Growth inhibition of sulfate-reducing bacteria in produced water from the petroleum industry using essential oils. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Molecules, Beijing, v. 22, n. 648, p. 1-10, 2017. |
ISBN: |
1420-3049 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Antimicrobial activity; Oil industry; Production water; Sulfate-reducing bacteria (SRB). |
Thesaurus Nal: |
essential oils. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Rondônia. |
Data corrente: |
22/06/2016 |
Data da última atualização: |
03/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
OLIVEIRA, L. F. M. de; SALMAN, A. K. D.; CRUZ, P. G. da; ROCHA, V. G. R.; ARAÚJO, M. E. C.; ARRUDA NETO, B.; CAVALI, J.; PORTO, M. O. |
Afiliação: |
Luiza Flávia Mourão de Oliveira, FIMCA; ANA KARINA DIAS SALMAN, CPAF-Rondonia; PEDRO GOMES DA CRUZ, CPAF-Rondonia; Viviane Gotardi Rocha, UNIR; Maria Eduarda Cavalcante Araújo, UNIR; Bianca Arruda Neto, UNIR; Jucilene Cavali, UNIR; Marlos Oliveira Porto, UNIR. |
Título: |
Grazing behavior of lactating Murrah buffalo cows supplemented with cupuassu byproduct. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL MEETING OF ADVANCES IN ANIMAL SCIENCE, 2016, Jaboticabal. Papers... Jaboticabal: Unesp, 2016. IMAS. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The goal of this work was to evaluate grazing behavior of lactating Murrah buffalo cows supplemented with cupuassu byproduct containing 16.8, 51.4, 8.3, 83.5 and 3.4% of ether extract (EE), neutral detergent fiber (NDF), crude protein (CP), total digestible nutrients (TDN) and nonfibrous carbohydrate (NFC), respectively. Experimental rations were balanced for reaching levels of 22.0 % of crude protein (CP) and 80.1 % of total digestible nutrient (TDN). |
Palavras-Chave: |
Agro-industrial byproduct; Bubalinos leiteiros; Dairy buffalo cattle; Grazing system. |
Thesagro: |
Sistema de Pastejo. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/144686/1/galoa-proceedings-imas-45266-grazing-behavior.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Rondônia (CPAF-RO) |
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