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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Algodão; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Clima Temperado; Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Pantanal; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Rondônia; Embrapa Semiárido; Embrapa Soja... Mostrar Todas
Data corrente:  23/04/1992
Data da última atualização:  29/03/2018
Autoria:  ALMEIDA, F. A. de; ALVES, S. M. M. M.
Título:  Área, produção, rendimento e valor da produção das dez principais culturas agrícolas, por Estado.
Ano de publicação:  1982
Fonte/Imprenta:  Brasília, DF: EMBRAPA-DID, 1982.
Páginas:  60 p.
Descrição Física:  il.
Série:  (EMBRAPA-DID. Documentos, 25).
Idioma:  Português
Conteúdo:  Brasil; Rondonia; Acre; Amazonas; Roraima; Para; Amapa; Maranhao; Piaui; Ceara; Rio Grande do Norte; Paraiba; Pernambuco; Alagoas; Sergipe; Bahia; Minas Gerais; Espirito Santo; Rio de Janeiro; Sao Paulo; Parana; Santa Catarina; Rio Grande do Sul; Goias; Mato Grosso; Mato Grosso do Sul; Distrito Federal.
Palavras-Chave:  Agricultural product; Aspecto economico; Brasil; Brasilia; Brasilia DF; Comportamento; Dados; Departamento de Informacao e Documentacao; Economic aspect; Economic aspects; Economic situation; EMBRAPA; Estadual; gricultura; Production; Productivity; Produtivity; Produto agricola; Produtos agricolas; Valor; Yield.
Thesagro:  Agricultura; Lavoura; Levantamento; Produção; Produtividade; Rendimento.
Thesaurus Nal:  agricultural products; Agriculture; Brazil; crop production; crops; yields.
Categoria do assunto:  --
E Economia e Indústria Agrícola
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Oriental (CPATU)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CENARGEN13922 - 1ADDLV - --338.173A447a1982.00470
CNPA983 - 1EMBLV - --338.173 0981A447a1992.0392
CNPMF21108 - 1ADDLV - PP338.1730981A4471982.003
CNPSO2801 - 1EMBLV - --338.1730981A477a1983.00520
CNPT1465 - 1EMBLV - --338.1730981A447a82.00712
CPAA16660 - 1EMBLV - --338.173A447a2007.00134
CPACT598 - 1EMBLV - --338.17A447a1987.00189
CPAF-RO3360 - 1ADDLV - --338.1730981A447a1983.0102
CPAP36719 - 1EMBLV - --338.1730981A447a1990.00101
CPAP36719 - 2EMBLV - --338.1730981A447a1990.00129
CPATC8173 - 1EMBLV - --338.1730981A447a1982.00156
CPATSA16661 - 1EMBLV - PP338.170981A447a1983.01042
CPATU21814 - 1EMBLV - PP338.10981A447a1983.00150
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Biblioteca(s):  Embrapa Amapá.
Data corrente:  17/04/2017
Data da última atualização:  05/05/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  HOSHINO, M. D. F. G.; MARINHO, R. das G. B.; PEREIRA, D. F.; YOSHIOKA, E. T. O.; TAVARES-DIAS, M.; OZORIO, R. O. de A.; RODRIGUEZ, A. F. R.; RIBEIRO, R. A.; FARIA, F. S. E. D. V. de.
Afiliação:  MARIA DANIELLE FIGUEIREDO GUIMARÃES HOSHINO, Unifap; RENATA DAS GRAÇAS BARBOSA MARINHO, Pescap; DIOGLE FARIAS PEREIRA, Ueap; ELIANE TIE OBA YOSHIOKA, CPAF-AP; MARCOS TAVARES-DIAS, CPAF-AP; RODRIGO OTAVIO DE ALMEIDA OZORIO, CIIMAR; ANSELMO FORTUNATO RUIZ RODRIGUEZ, UFAC; RICARDO AMARAL RIBEIRO, UFAC; FERNANDO SÉRGIO ESCÓCIO DRUMMOND VIANA DE FARIA, UFAC.
Título:  Hematological and biochemical responses of pirarucu (Arapaima gigas, Arapaimidae) fed with diets containing a glucomannan product derived from yeast and algae.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  Acta Amazonica, Manaus, v. 47, n. 2, p. 87-94, 2017.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The hematological and biochemical responses of pirarucu fingerlings (Arapaima gigas) fed with diets containing different concentrations of a glucomannan product derived from yeast and algae were evaluated in order to ascertain the effect of these diets on fish physiology. Four treatments were conducted, with three replications, with 12 fish in each tank. The product evaluated (MycosorbA+®) was incorporated into the commercial diet, at four concentrations: 0, 1, 2 and 4 g.kg-1, called M0%, M0.1%, M0.2% and M0.4%, respectively. After 45 days of feeding, blood samples from six fish in each replicate were collected to perform the analyses. Their weight and length were determined to calculate the condition factor and weight gain, but no differences (P > 0.05) were observed among the treatments. No changes to the hematocrit, hemoglobin or erythrocyte levels or to the hematimetric indices of the pirarucus were observed. The glucose and triglyceride levels of the pirarucus in the M0.1% and M0.2% groups were significantly lower than those of the M0% group. The M0.2% group showed higher albumin levels (P < 0.05) than M0% and M0.4%. The M0.4% group showed a total cholesterol level that was significantly higher than in all other treatments. MycosorbA+® contributed towards increasing the levels of defense cells in A. gigas. It would be possible to use this product at concentrations of between 0.1% and 0.2%, given that they increase the levels of some defense cells and plasma albumin conc... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Albumin; White blood cell.
Thesagro:  Albumina; Glóbulo branco; Peixe de água doce.
Thesaurus NAL:  Chlorella vulgaris; Freshwater fish.
Categoria do assunto:  S Ciências Biológicas
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/159065/1/CPAF-AP-2017-Hematological-and-biochemical-responses-of-pirarucu.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amapá (CPAF-AP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAF-AP17715 - 1UPCAP - DD
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