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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA-MURADIAN, L.B.; POPP, V.; FARIAS, M. P. Provitamin a activity of Brazilian carrots: leaves and roots, raw and cooked and their chemical composition. Ciencia e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v.17, n.2, p.120-124, maio/ago. 1997.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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2.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA-MURADIAN, L.B.; VANDERLINDE, D. W.; SASAKI, R. Provitamin A activity of raw and cooked brazilian leaves. Ciencia e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v.20, n.2, p.151-153, maio./ago. 2000.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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3.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA-MURADIAN, L.B.; FIORINI, F.; PENTEADO, M. de V. C. Provitamin A evaluation of external and internal leaves of cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata L.). Ciencia e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v.15, n.2, p.108-111, jul./dez. 1995.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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4.Imagem marcado/desmarcadoTORRES, L. R. O.; SHINAGAWA, F. B.; ARAÚJO, E. S.; OROPEZA, M. V. C.; MACEDO, L. F. L.; ALMEIDA-MURADIAN, L. B.; LIMA, H. C. de; MANCINI-FILHO, J. Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes. International Food Research Journal, v. 23, n. 4, p. 1541-1551, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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1.Imagem marcado/desmarcadoTORRES, L. R. O.; SHINAGAWA, F. B.; ARAÚJO, E. S.; OROPEZA, M. V. C.; MACEDO, L. F. L.; ALMEIDA-MURADIAN, L. B.; LIMA, H. C. de; MANCINI-FILHO, J. Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes. International Food Research Journal, v. 23, n. 4, p. 1541-1551, 2016.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 2
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