|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. | | TOLEDO, L. G. de; RAMOS, M. A. dos S.; SPÓSITO, L.; CASTILHO, E. M.; PAVAN, F. R.; LOPES, E. de O.; ZOCOLO, G. J.; SILVA, F. A. N.; RODRIGUES, T. H. S.; SANTOS, A. G. dos; BAUAB, T. M.; ALMEIDA, M. T. G. de. Essential oil of Cymbopogon nardus (L.) rendle: a strategy to combat fungal infections caused by Candida species. International Journal of Molecular Sciences, v. 17, n. 8, artigo nº 1252, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados; Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
22/11/2022 |
Data da última atualização: |
22/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
VIEIRA, E. A.; RANGEL, M. A. S.; FIALHO, J. de F.; RINGENBERG, R.; ROMANO, M. R.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, C. M. de; ANTONINI, J. C. dos A. |
Afiliação: |
EDUARDO ALANO VIEIRA, CPAC; MARCO ANTONIO SEDREZ RANGEL, CNPMF; JOSEFINO DE FREITAS FIALHO, CPAC; RUDINEY RINGENBERG, CNPMF; MARCELO RIBEIRO ROMANO, CNPMF; MARIA MADALENA RINALDI, CPAC; CHARLES MARTINS DE OLIVEIRA, CPAC; JORGE CESAR DOS ANJOS ANTONINI, CPAC. |
Título: |
BRS 429: sweet cassava with yellow pulp and high technological and sensory qualities. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 22, n. 4, e43402243, 2022. |
Páginas: |
6 p. |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1590/1984- 70332022v22n4c38 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: BRS 429 is a sweet cassava cultivar with yellow pulp and technologi- cal qualities (high root yield, early maturity, and favorable plant architecture) and sensory qualities (short cooking time, little fiber, and soft texture) that make it an excellent option for cultivation in the Distrito Federal, Paraná, and São Paulo, Brazil. |
Palavras-Chave: |
Maciez; Tempo de cozimento. |
Thesagro: |
Manihot Esculenta; Melhoramento Vegetal. |
Thesaurus NAL: |
Plant breeding. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1148595/1/Eduardo-Alano-BRS-429-sweet-cassava.pdf
|
Marc: |
LEADER 01227naa a2200289 a 4500 001 2148595 005 2022-11-22 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.1590/1984- 70332022v22n4c38$2DOI 100 1 $aVIEIRA, E. A. 245 $aBRS 429$bsweet cassava with yellow pulp and high technological and sensory qualities.$h[electronic resource] 260 $c2022 300 $a6 p. 520 $aAbstract: BRS 429 is a sweet cassava cultivar with yellow pulp and technologi- cal qualities (high root yield, early maturity, and favorable plant architecture) and sensory qualities (short cooking time, little fiber, and soft texture) that make it an excellent option for cultivation in the Distrito Federal, Paraná, and São Paulo, Brazil. 650 $aPlant breeding 650 $aManihot Esculenta 650 $aMelhoramento Vegetal 653 $aMaciez 653 $aTempo de cozimento 700 1 $aRANGEL, M. A. S. 700 1 $aFIALHO, J. de F. 700 1 $aRINGENBERG, R. 700 1 $aROMANO, M. R. 700 1 $aRINALDI, M. M. 700 1 $aOLIVEIRA, C. M. de 700 1 $aANTONINI, J. C. dos A. 773 $tCrop Breeding and Applied Biotechnology$gv. 22, n. 4, e43402243, 2022.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|