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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
25/04/1994 |
Data da última atualização: |
25/04/1994 |
Autoria: |
FELIPPE, G. M.; LUCAS, N. M. C.; BEHAR, L.; OLIVEIRA, M. A. C. |
Título: |
Observacoes a respeito da gertminacao de Stevia rebandiana Bert. |
Ano de publicação: |
1971 |
Fonte/Imprenta: |
Hoehnea, v.1, p.81-93, 1971. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This paper shows some data about the germination of Stevia rebandiana BERT. In all the experiments in whih light was used the germination was always around 40% and 9% in darkness. The period of time in which the Stevia's fruits can germinate seems very short as fruits one-year-old do not germinate. |
Palavras-Chave: |
Inibidor; Stevia rebaudiana Bert. |
Thesagro: |
Botânica; Crescimento; Fruto; Germinação. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00878naa a2200229 a 4500 001 1418017 005 1994-04-25 008 1971 bl --- 0-- u #d 100 1 $aFELIPPE, G. M. 245 $aObservacoes a respeito da gertminacao de Stevia rebandiana Bert. 260 $c1971 520 $aThis paper shows some data about the germination of Stevia rebandiana BERT. In all the experiments in whih light was used the germination was always around 40% and 9% in darkness. The period of time in which the Stevia's fruits can germinate seems very short as fruits one-year-old do not germinate. 650 $aBotânica 650 $aCrescimento 650 $aFruto 650 $aGerminação 653 $aInibidor 653 $aStevia rebaudiana Bert 700 1 $aLUCAS, N. M. C. 700 1 $aBEHAR, L. 700 1 $aOLIVEIRA, M. A. C. 773 $tHoehnea$gv.1, p.81-93, 1971.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 6 | |
1. | | CARVALHO, L. M. J.; ORTIZ, D.-G.; RIBEIRO, E. M. G.; SMIDERLE, L.; PEREIRA, E. J.; CARVALHO, J. L. V. Beta-carotene: functions, health benefits, adverse effects and applications. In: LEFEVRE, M. (Ed.). Beta-carotene: functions, health benefits and adverse effects. New York: Nova Biomedical, 2013. cap. 3, p. 59-79.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. | | CARVALHO, L. M. J. de; SMIDERLE, L. de A. S. M.; CARVALHO, J. L. V. de; CARDOSO, F. de S. N.; KOBLITZ, M. G. B. Assessment of carotenoids in pumpkins after different home cooking conditions. Food Science and Technology, Campinas, v. 34, n. 2, p. 365-370, abr./jun. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | RIBEIRO, E. M. G.; SMIDERLE, L. A. S. M.; CARVALHO, L. M. J. de; CARDOSO, F. S. N.; DEODORO, I. N.; GOMES, P. B.; CARVALHO, J. L. V. de; PACHECO, S.; RAMOS, S. Influence of different cooking methods in total carotenoids contents, a- and B-carotene and cis-B-carotene isomers in pumpkin (Cucurbita moschata Duch.). In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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