|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Algodão. |
Data corrente: |
13/01/1994 |
Data da última atualização: |
13/01/1994 |
Autoria: |
DUNLAP, A. A. |
Título: |
Fruiting and shedding of cotton in to light and other limiting factors. |
Ano de publicação: |
1945 |
Fonte/Imprenta: |
Texas: Agricultura and MedranicalCollege of Texas, 1945 |
Páginas: |
104p. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Introduction and historical background; Methods and procedure; light relations; experiments with low light intensity; effects of varitions in soil moisture; ; effects of temperature; variatrons in cultural practices; other experiments in relation to shedding; quantitative carhydrate analyses of cotton plants under varions conditions and treatments. |
Palavras-Chave: |
Desenvolvimento; Shedding. |
Thesagro: |
Algodão; Crescimento. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00811nam a2200169 a 4500 001 1264803 005 1994-01-13 008 1945 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aDUNLAP, A. A. 245 $aFruiting and shedding of cotton in to light and other limiting factors. 260 $aTexas: Agricultura and MedranicalCollege of Texas$c1945 300 $a104p. 520 $aIntroduction and historical background; Methods and procedure; light relations; experiments with low light intensity; effects of varitions in soil moisture; ; effects of temperature; variatrons in cultural practices; other experiments in relation to shedding; quantitative carhydrate analyses of cotton plants under varions conditions and treatments. 650 $aAlgodão 650 $aCrescimento 653 $aDesenvolvimento 653 $aShedding
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Algodão (CNPA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 4.227 | |
165. | | REZENDE, A. C. B.; CASTRO, M. FERNANDA P. M. de; PORTO, E.; UCHIMA, C. A.; BENATO, E.; PENTEADO, A. L. Occurrence of Salmonella spp. in persimmon fruit (Diospyrus kaki) and growth of Salmonella enteritidis on the peel and in the pulp of this fruit. Food Control, Maryland Heights, v. 20, n. 11, p. 1025-1029, nov. 2009.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
177. | | VASCONCELOS NETO, A. G.; SOTTA, E. D.; MENDONCA, S. J. B. de; BASSI, N. S. S. Produção e consumo sustentável: bem-estar, equidade social e equilíbrio ambiental. In: MELLO, L. M. R. de; BASSI, N. S. S.; SANTOS, L. A. dos; GERUM, A. F. A. de A. (Ed.). Trabalho decente e crescimento econômico: contribuições da Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2018. E-book. (Objetivos de Desenvolvimento Sustentável, 8). cap. 5.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Amapá; Embrapa Suínos e Aves. |
| |
179. | | SILVA, V. S. da; CÂNDIDO, A. C. da S.; MULLER, C.; LAURA, V. A.; FACCENDA, O.; SIMIONATTO, E.; HESS, S. C.; PERES, M. T. L. P. Potencial fitotóxico de Dicranopteris flexuosa (Schrad.) Underw. (Gleicheniaceae). Acta Botanica Brasilica, v. 25 n.1, p. 95-104, jan./mar. 2011Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
| |
Registros recuperados : 4.227 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|